Home » Erhverv » Samsung lancerer business-løsning i Danmark
Samsung lancerer business-løsning i Danmark

Samsung lancerer business-løsning i Danmark

Share

Samsung præsenterer en samlet produktløsning, der udnytter Internet of Things, og skaber nye forretningsmuligheder på tværs af brancher

Samsung øger sit fokus på forretningsløsninger med initiativet Samsung Business. Det nye initiativ betyder, at Samsung har samlet sine løsninger målrettet erhvervsmarkedet ved at introducere et økosystem, der udnytter mulighederne i ’Internet of Things’.

”Efterhånden som flere virksomheder implementerer nye systemer og processer, der er opkoblet til internettet, skabes forudsætningerne for øget produktivitet og lønsomhed, samtidig med, at det bidrager til en øget kundeværdi. Inden for rammerne af Samsung Business tilbyder vi nu tjenester, der giver virksomhederne mulighed for fuldt ud at udnytte de muligheder, som den nye teknologi indebærer”, siger Annika Roupé, Vice President Enterprise Business Team Samsung Nordics.

Samsung Business – klar til Internet of Things

Samsung Business er en fællesbetegnelse for det økosystem af innovative produkter og tjenester, som Samsung tilbyder erhvervsmarkedet. Inden for Samsung Business har Samsung samlet sine forretningsløsninger, og kan nu tilbyde en omfattende produktportefølje til detailhandel, uddannelse, turisme, sundhed, bank og finans, transport og logistikbranchen. Internet of Things er kommet for at blive, og med Samsung Business skal virksomhedens fokus på sikkerhed, kvalitet og pålidelighed øges.

Se også:  Samsung løfter sløret for nye tv'er med solenergi og Neo QLED-teknologi

Engagerende shopping- og hoteloplevelser

Samsung Business indeholder innovative løsninger til detailhandlen og restaurationsbranchen, som skaber engagerende shopping-, restaurant- og hoteloplevelser. For eksempel kan et prøverum i en tøjbutik udstyres med ’Smart Signage Mirror Solution’, der kan vise kunden tøjet fra alle vinkler.

På et hotel, som er udstyret med ’Smart Hotel Solution’, kan gæsterne nemt og trådløst streame indhold, direkte fra deres telefon og til hotelværelsets TV. Samtidig tilpasses lyset i rummet automatisk til forholdene.

Interaktiv læring og effektiv sundhedspleje

Til uddannelsessektoren tilbyder Samsung Business løsninger, der kan forbedre læringsprocessen blandt eleverne ved at integrere Samsungs mobiltelefoner, tablets og skærme med digitalt undervisningsmateriale.

Se også:  Samsung Galaxy SmartTag [TEST]: Smart tracker finder dit Samsung-grej

Inden for sundhedsvæsnet tilbyder Samsung Business løsninger til både pårørende og patienter. Et eksempel er tjenesten ’Preventive Mobile Cardiac Rehab’, der giver sundhedspersonalet oplysninger i real-time om patienter med kronisk hjertesvigt med hjælp fra Samsungs Galaxy-enheder og den trådløse hjertesensor ’BodyGuardian’.

Skræddersyede kundeløsninger og forbedret logistik

Samsung Business muliggør skræddersyede systemer til bank- og finanssektoren ved at forenkle arbejdet med dokumenthåndtering uden at sikkerheden bliver kompromitteret. Med Samsungs transportløsninger kan logistikken forenkles ved hjælp af real-time information og analyse. Samsungs ’Smart Signage’ hjælper eksempelvis passagererne i lufthavnen med at få information om afgange og ankomster. Skærmenes design, som har en øget læsbarhed, passer også godt til lufthavnens kommercielle aktiviteter.


TAGS
internet of Things
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S