Home » Hardware » Samsung klar med Galaxy Note8
Samsung klar med Galaxy Note8

Samsung klar med Galaxy Note8

Share

Efterfølgeren til den berygtede selvantændende Note 7 er en realitet. Den nye mobil har større skærm end før samt en avanceret S-Pen og dual kamera

Samsung Galaxy Note8 har den største skærm Note-serien nogensinde har haft. På trods af den øgede skærmstørrelse gør det kompakte design, at telefonen ligger behageligt i hånden. Skærmen på 6,3 tommer gør det muligt at se mere og scrolle mindre, og med Multi-window-funktionen er det muligt at dele skærmen op og udføre flere aktiviteter på samme tid. Den store skærm gør det for eksempel muligt at se en video og samtidig skrive en SMS med et tastatur i fuld størrelse.

Se også:  Samsung CJ79 [TEST]: Gå i biografen foran pc-skærmen

Kommuniker med S-Pen

Siden introduktionen af Note har pennen været kendetegnende for serien. Med Samsung Galaxy Note8 bliver pennen et værktøj til at skrive, tegne og kommunikere med familie og venner på helt nye måder.

Sommetider er ord ikke nok til at udtrykke sig, og så kan en animeret tekst, en hurtig skitse eller illustration være et godt alternativt. Med den ekstra funktionalitet af S-Pennen kan du blandt andet skabe og dele dine egne GIF-animationer, oversætte tekster og endda skrive direkte på skærmen uden at låse mobilen op.

Den forbedrede funktionalitet af S-Pennen gør det muligt ikke blot at oversætte enkelte ord, men også hele sætninger på op til 71 forskellige sprog. Desuden konverterer den enheder og valutaer, og gør på den måde livet lettere for dem, der rejser meget.

Se også:  Motorola Moto G8 Plus [TEST]: Billig uden at være kedelig

TAGS
Galaxy Note
Note8
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S