Home » TV » Samsung klar med årets TV-lineup – modeller op til 82″
Samsung klar med årets TV-lineup – modeller op til 82″

Samsung klar med årets TV-lineup – modeller op til 82″

Share

Samsungs nye QLED TV’er byder på funktioner som Direct Full Array og Ambient Mode, som forbedrer både billedkvaliteten og brugeroplevelsen

Ved et event i New York afslørede Samsung igår deres nye line-up af tv’er, som vil præge 

En af de største nyheder i år er Ambient Mode som kan forvandle den normalt sorte TV-skærm til et dekorativt lærred, der bliver en naturlig del af indretningen. Blandt nyhederne er desuden en ny panelkonstruktion med Carbon Mesh og Direct Full Array baggrundsbelysning, samt nye smarte funktioner, som en forenklet installationsproces og en opdateret udgave af One Invisible Connect-kablet.

Samsung viser desuden deres dedikation til udviklingen af store skærme ved at introducere flere nye modeller fra 75 tommer og opefter. Satsningen kommer som en reaktion på en øget efterspørgsel på større modeller fra flere markeder.

Se også:  Lynhurtig Samsung-SSD med enorm kapacitet - få helt op til 8TB

“Det her er helt klart vores mest innovative og sofistikerede portefølje til dato. Vi ønsker at imødegå den interesse for design og sans for detaljen, som vi oplever hos forbrugerne i dag”, siger Tommy Nilsson, ansvarlig for TV/AV for Samsung i norden.

Nyheder fra årets TV-opstilling:
Ambient Mode

For at understøtte QLED TV’ets dekorative funktion, særligt når det er slukket, har Samsung tilføjet funktionen Ambient Mode. Med denne funktion kan skærmen fyldes med mønstret eller farven på den væg, som fjernsynet er monteret på og kombinere det med praktisk information som et ur eller dagens vejrudsigt. Ambient Mode justerer automatisk lysstyrken og farvetonen på skærmen efter rummet med en lyssensor. Hvis ingen er i rummet, slukkes Ambient Mode for at spare energi.

Direct Full Array

QLED topmodellen Q9F er udstyret med funktionen Direct Full Array som kontrollerer LED lyset med stor præcision ved hjælp af vidvinkel linser. Resultatet er en fantastisk billedkvalitet med lysstyrke og farve i kombination med den dybdeskabende sort.

Se også:  Stærk pris, stor skærm og digital pen - Samsung klar med ny tablet
One Invisible Connection

Samsung har videreudviklet One Invisible Connection-kablet, som nu også integrerer strømforsyningen i det transparente kabel, der går fra One Connect-boksen til TV’et. Løsningen er den første til at levere en enkel og stilren ledning til både strøm og data. Kablet er lavet af Teflon, der er modstandsdygtig over for høj varme og kendt for dets holdbarhed. Fordelen er, at man får større frihed til at indrette sit hjem, når digitalbox og andre enheder kan tilsluttes One Connect-boksen og placeres ude af syne og med afstand fra TV’et, og derefter tilsluttes skærmen med et enkelt og diskret transparent kabel.

TAGS
QLED-tv
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S