Home » Smart hjem » Samsung Jet 75 [TEST]: Samsung erklærer krig mod støvet
Samsung Jet 75 [TEST]: Samsung erklærer krig mod støvet

Samsung Jet 75 [TEST]: Samsung erklærer krig mod støvet

Share

Jet 75 er en trådløs skaftestøvuger, der er nydeligt i sit design, nem at håndtere og suger med god kraft

Trådløse støvsugere kommer ikke kun i form af multifarvede futuristiske plastikmodeller. De kan faktisk også være ret diskrete i deres design. Jet 75 blender fint med resten af hjemmets hudholdningsudstyr. Tag dog ikke fejl, selvom det sølvgrå ydre ligner aluminium, er det faktisk plast. Men det gør nu ikke spor, for plast er nemt at rengøre og vejer ganske lidt. Den øvre del af Jet 75 vejer ikke mere end 1,66 kilo.

Jet 75 er således nem at håndtere. Batteriet, som er placeret i toppen, giver god ballast, mens håndtaget er komfortabelt og betjeningen ligetil med det simple kontrolpanel, hvor man kan tænde og slukke, skifte sugekraft, se status på mundstykke m.m. Skaftet er designet, så man kan nemt kan komme til overalt, og som en del af tilbehøret kommer et ekstra langt skaft med smalt mundstykke, så man, uden at forstrække sig, kan komme til hvor der er højt eller smalt.

Se også:  Samsung Galaxy Book Pro 360 5G [TEST]: Førsteklasses laptop med 5G
Effektiv og hygiejnisk

Kombinationen af en digital invertermotor og en Jet-cyklon med 9 cykloner og 27 luftindtag giver stærkt sug på op til 200 W. Det svarer mere eller mindre til en almindelig kablet støvsuger.

Efter skidtet har været forbi den effektive Turbo Action Brush (Samsung kan noget med navne) eller den lidt blidere Soft Action Brush, med antistatiske sølvtråde som nemt slipper støvet, ryger det gennem avanceret filtersystem, som fanger al mikrostøv, inklusive partikler og allergifremkaldende stoffer. På den måde bidrager støvsugeren til et bedre indeklima. Filtreret fjernes nemt fra støvbeholderen, som kan vaskes ren under vandhanen.

For at slippe for at skubbe tømme beholderen manuelt kan man tilkøbe en Clean Station, som vi også havde med under testen. Ved at placere støvsugerbeholderen i rengøringsstationen tømmes den i et lukket system, der er udstyret med et avanceret støvfiltreringssystem, så intet støv undslipper beholderen. Støvet opsamles i en støvsugerpose inde i maskinen, som let kan udskiftes.

Se også:  CES: Samsung klar med transportabel projektor
Kan også vaske gulv

Batteriet er 3000 mA og giver strøm til cirka en times støvsugning, hvis du kører ved medium power. Opladning sker ved at tage batteriet ud og sætte det i den fleksible 2-i-1-ladestation, som kan lægges på bordet eller hænges på væggen.

Udvalget dækker de typiske mundstykker man har behov til almindelig støvsugning. Som tilbehør fås et købe et mundstykke med to roterende våde puder, der vasker gulvet. Det havde vi dog ikke lige med i testen, men skulle vi ud og investere i Jet 75 (hvilket er ikke er et usandsynligt scenarie) ville vi da nok smide det med i indkøbskurven. For så har man en ret gennemført rengøringsløsning.

Jet 75 er måske ikke markedets allermest techsmarte støvsuger, men den får jobbet gjort som få andre, og fortjener derfor en varm anbefaling.

Pris: 4.799 kroner


TAGS
Samsung
støvsuger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S