Home » Mobiltelefon » Samsung-interview: “Nu satser vi stort på foldbare mobiler …”
Samsung-interview: “Nu satser vi stort på foldbare mobiler …”

Samsung-interview: “Nu satser vi stort på foldbare mobiler …”

Share

Med sine nye foldbare mobiler går Samsung efter det brede publikum. Mark Notton, Senior Director for IM hos Samsung, fortæller os, hvorfor han mener, at foldbare er modne til mainstream-markedet …

Det er tre år siden den første foldbare mobil fra Samsung kom på markedet. En smartphone, der var hundedyr og mere interessant end den egentlig var god, men udviklingen har været enorm, og nu ser det faktisk ud til, at Samsung står med to foldbare mobiler (Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3), hvor de knaster, der hæmmede tidligere modeller er filet til mens nye stærke feature udvider brugeroplevelsen betragteligt.

Samsung er således overbevist om, at de foldbare mobiler er klar til det brede marked. Spørgsmålet er så blot om det brede marked er klar til de foldbare.

Vi tog en snak med Mark Notton, Senior Director for IM kategorien hos Samsung, som fortæller, hvorfor han mener at de foldbare er fremtiden.

Mark Notton, Senior Director for IM kategorien hos Samsung.

Mark Notton, Senior Director for IM kategorien hos Samsung.

En saltvandsindsprøjtning for smartphones

“De foldbare giver en saltvandsindsprøjtning i smartphone-kategorien. De er den store historie for Samsung i år. De kommer ud i alle vores salgskanaler, ligesom ægte flagskibsmobiler. Vi tror meget på denne formfaktor. Mange har ventet på noget nyt og anderledes i smartphone-verdenen, og vi mener, det er hvad vi har her”, fortæller Mark Notton.

Se også:  Danskerne vil have større tv-skærme

“Vi har haft mange tilfredse brugere, men salget har været begrænset af produktionskapaciteten. Det kræver meget at skaffe komponenter og skabe en ny produktionsproces i stor skala. Men der er vi nået til nu, og vi har samtidig den erfaring der skal til for at skabe noget overbevisende.”

Bedre bygget

Tidligere foldbare har haft udfordringer med byggekvalitet og konstruktion. De har ikke været lige så holdbare som ”almindelige” mobiler, men det skal være løst nu.

”Ligesom i de nyeste Galaxy S-mobiler har vi anvendt den stærkeste type af Gorilla Glass på ydersiden tilsat specialudviklet og superstærk Armor Aluminium i kanterne af både Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3. Det gør at de nye foldbare er mindst lige så holdbare som almindelige mobiler,” fortæller Mark Notton og fortsætter:

Se også:  Samsung QN95A [TEST]: Knald på kontrasten i Samsungs nye top-tv

“Samtidig er det lykkedes os at forsegle mobilerne langt bedre end tidligere. Selvom det er ret udfordrende, når man har med et hængsel at gøre, har mobilen opnået en IPX8-certificering for vandtæthed.”

Pennen udvider mulighederne

En anden udfordring, som Samsung har overkommet, er, at gøre Galaxy Z Fold3 kompatibel med S Pen, en feature vi her på AOD har haft på ønskelisten fra starten.

“Fold3 giver et stort lærred, hvor der er plads til at skabe billeder og tekst. Man kan dele skærmen op, så man kan se indhold og tage noter samtidig. Samtidig får du meget af den funktionalitet, man allerede kender fra Galaxy Note-mobilerne”, forklarer Mark Notton.

TAGS
foldbar mobil
Galaxy Fold
galaxy z flip
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S