Home » TV » Samsung har tv-tricks, der får dig foran uden at snyde i spillet
Samsung har tv-tricks, der får dig foran uden at snyde i spillet

Samsung har tv-tricks, der får dig foran uden at snyde i spillet

Share

Samsungs nye initiativ Beats the Cheats skal vise, at den rette TV-teknologi er bedre end at snyde

At blive rigtig god til et spil er svært, og det er ikke ualmindeligt, at nogen bliver lokket til at snyde lidt. Men spil skal handle om færdigheder. Derfor introducerer Samsung nu QLED Beats the Cheats. Et initiativ der har til formål at få flere spillere til at bruge den rette teknologi frem for at ty til online snyderi, når de prøver at forbedre deres spil.

Samsung har på udvalgte snydehjemmesider uploadet falske cheats, der fremhæver det faktum, at den rette TV-teknologi giver dig de samme fordele som ved almindeligt snyderi og giver dig mulighed for at forbedre dit spil med god samvittighed.

”Vi ved, at det er almindeligt at downloade cheats for at komme videre i sit spil, men det er ikke en holdbar løsning. Vi håber, at vores QLED Beats the Cheats initiativ kan være en øjenåbner for dem, der snyder, og i stedet tilbyde dem et bedre og ærligere alternativ på en sjov måde,” siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Denmark.

Se også:  Listen: De 8 bedste brætspil der er værd at spille lige nu

De tre cheats, der er uploadet på populære snydehjemmesider og ser ud præcis som enhver anden form for snyderi, består af en kodet fil og en readme fil. Typisk er readme-filen en installationsmanual, og den kodede fil er den faktiske snydekode, som du installerer på din konsol. I Samsungs QLED Beats the Cheats er koden erstattet med en tekst, der beskriver, hvordan den rette teknologi giver dig de samme fordele, som hvis du havde snydt. Readme-filen opfordrer snyderne til at besøge samsung.com, hvor de kan drage fordele af den bedste TV-teknologi til at forbedre deres spil – uden at snyde.

Samsungs QLED TV er udstyret med teknologi, der giver spillerne mulighed for at udvikle sig naturligt. Freesync synkroniserer dynamisk opdateringsfrekvensen for både spillet og TV’et og garanterer en glidende spilgrafik. Den innovative tilstand Real Game Enhancer + gør det muligt for TV’et at omgå nogle af videoprocesserne, hvilket resulterer i et inputlag på kun 10 millisekunder, et af de laveste på markedet. Sidst men ikke mindst tilbyder Samsungs QLED-teknologi enestående lysstyrke og skarp kontrast, hvilket gør det lettere for dig at få øje på dine fjender i spillet.

Se også:  Samsungs superhurtige lomme-SSD beskytter dine filer med fingeraftrykslæser
QLED Beats the Cheats består af:

1. Aim assist hack (CONSOLE)
Et cheat, der hjælper spillere med at sigte – men i QLED Beats the Cheats svarer dette cheat til Freesync teknologien og funktionerne i Real Game Enhancer. FreeSync og Real Game Enhancer tilpasser nemlig billedhastigheden til det, der sker på billedet, hvilket giver glattere og forsinkelsesfrie animationer, der giver større nøjagtighed i sigtet.

2. Trigger hack (CONSOLE)
Et cheat, der hjælper spillere med at skyde / reagere så hurtigt som muligt – men i stedet giver QLEDs Auto Game Mode TV’et mulighed for at omgå visse videoprocesser og muliggør minimal “input lag”, hvilket giver spilleren den ultimative forudsætning for at reagere hurtigere end sin modstander.

3. ESP (Extra Sensory Perception) hack
Et cheat, der giver ekstra syn i mørke huler, skygger eller terræn. Dette svarer til funktionen Real Black Equalizer i Real Game Enhancer + såvel som lysstyrken og kontrasten af Samsungs QLED-teknologi, som gør, at spilleren kan se klare kontraster, selv i de mørkeste scener. Det betyder, at få spillere kan skjule sig for nogen, der spiller på et QLED TV.


TAGS
QLED-tv
Samsung
Spil
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S