Home » Andet » Samsung gør det nemt at finde den forsvundne mobil
Samsung gør det nemt at finde den forsvundne mobil

Samsung gør det nemt at finde den forsvundne mobil

Share

Samsung SmartThings Find er en ny tjeneste, der hjælper dig med at lokalisere Galaxy-enheder, som smartphones, tablets, smartwatches og høretelefoner

“SmartThings Find anvender det nyeste inden for BLE- og UWB-teknologi og gør dit liv mindre stressende, når du skal finde mistede Galaxy-enheder,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager i Danmark. ”Ved at kombinere AR med placering og lyde giver SmartThings Find dig en enkel og visuel løsning til at finde dine enheder. Dette er kun et eksempel på de nye meningsfulde mobiloplevelser, som UWB-teknologi vil give mennesker over hele verden.”

Find nemt flere af dine enheder

Efter at have gennemført en hurtig registreringsproces kan SmartThings-brugere nemt finde deres Galaxy-enheder – fra smartphones, tablets og smartwatches, ned til hver enkelt høretelefon. Uanset om du har tabt din Galaxy Note20 Ultra bag sofaen, ikke kan huske, hvor du lagde dine Galaxy Buds Live eller hvor du efterlod dit Galaxy Watch3, så hjælper SmartThings Find-tjenesten dig med at holde styr på dine Galaxy-enheder via den brugervenlige SmartThings-app.

Offline betyder ikke “Off-the-Grid”

Med SmartThings Find tjenesten kan du nemt finde din mistede enhed, selvom den er offline. Det skyldes, at SmartThings-brugere nu kan vælge at bruge deres Galaxy-smartphone eller tablet til at hjælpe andre med at finde deres mistede enheder. Når en enhed har været offline i 30 minutter, producerer den et BLE-signal, der kan modtages af andre enheder. Hvis du rapporterer din enhed som mistet via SmartThings Find, kan enhver Galaxy-smartphone eller -tablet i nærheden, som har valgt at hjælpe med at finde mistede enheder, give Samsung-serveren om dens placering, hvilket igen giver dig besked. Alle SmartThings Find brugerdata er krypteret og sikkert beskyttet, hvilket sikrer, at enhedens placering ikke afsløres for andre end dens ejer.

Se også:  Spar 3.000 kroner på Samsungs vilde gaming-skærm
Find din Galaxy enhed hurtigere med mere detaljerede anvisninger

At finde din mistede enhed er intet problem med integrerede kortretninger og muligheden for at “ringe” til den mistede enhed. Når du mister en enhed, kan du blot åbne SmartThings Find på din smartphone eller tablet og vælge den enhed, du vil finde. Din smartphone viser dig derefter den nøjagtige placering af din enhed på et kort. Når du er tæt på din enhed, kan du vælge enten at få din enhed til at “ringe” eller finde den ved hjælp af den AR-baseret funktion Search Nearby, som viser farvegrafik, der øges i intensitet, når du kommer tættere på din enhed.

Se også:  Samsung har fundet opskriften på den ultimative tv-serie - se resultatet her
Tilgængelighed

Fra og med i dag frigives en ny softwareopdatering til SmartThings-appen til Galaxy-smartphones og tablets, der kører på Android 8 eller nyere rundt om i verden. Derefter kan brugerne få adgang til SmartThings Find tjenesten ved at trykke på banneret nederst på startskærmen i SmartThings-appen. Derudover vil Samsung fra starten af næste år udvide disse muligheder yderligere til at kunne spore enheder fra andre producenter.

”Vi er glade for at arbejde tæt sammen med førende virksomheder inden for fjernsporing både for at udvide denne oplevelse og gøre det muligt for dig at finde flere af de ejendele, du holder mest af,” siger Claus Holm, ”Vi ser frem til at kunne dele mere information snarest.”


TAGS
Samsung
SmartThings

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S