Home » Wearable » Test: Fitness tracker med gode allround egenskaber
Test: Fitness tracker med gode allround egenskaber

Test: Fitness tracker med gode allround egenskaber

Share

Fitness tracker og smartwatch i et viser gode takter 

Samsung Gear Fit 2 er en fitness tracker, der samtidig kunne gøre det ud for et smartwatch. Den største force er velsagtens, at det er muligt at benytte Gear Fit 2, uden at den skal være forbundet til en smartphone.

Designmæssigt er Samsung gået all in på remlooket, og det med stor succes. Den fleksible gummirem, der kan tilpasses håndled i alle størrelser, går nærmest upåagtet over i selve enheden, der med dens afrundede form smyger sig om håndleddet.

Det er sågar muligt at købe fitness trackeren med to forskellige remlængder. Den føles bekvem at have på, selv om det kan være lidt varmt grundet gummiet. Gear Fit 2 er udstyret med en 1,5” sAMOLED touchskærm med skærmopløsningen 216 x 432 pixel.

Skærmen er tydelig med klare farver, hvilket letter, når man skal orientere sig hurtigt. Betjeningen foregår let og enkelt ved, at man swiper sig gennem de forskellige visninger og tilstande.

Se også:  Samsung-brugere får en gratis tegnebog til kryptovaluta

Til indstillinger med mere forefindes en knap på siden af Samsung Gear Fit 2. Hovedskærmen kan vise forskellige urskriver, man kan vælge mellem, disse viser klokkeslettet samt et eller flere vitale data.

Bredt funderet fitness sigte

Fitness trackeren er bredt funderet, når det kommer til at registrere din aktivitet. Du kan blandt andet måle puls, tælle antal skridt du tager, holde øje med hvor mange etager du har gået op. Du kan også måle hvor længe du sover og effektiviteten heraf. Dit anslåede kalorieforbrug kan også aflæses.

Alt dette og mere til kan du gøre, uden at skulle parre din Gear Fit 2 med din smartphone, hvor Samsungs Gear software styrer tingene.

Med smartphonen kan du hente nye udskiver, apps samt overføre musik til din Gear Fit 2. Men som sagt giver Gear Fit 2 selv uden smartphone et overblik over dine aktiviteter, du kan sætte dig mål, følge hvorledes du udvikler dig og få et lille rosende ord med på vejen, når du har opfyldt dine mål eller sat en ny rekord.

Se også:  Huawei klar med nye smartwatches til det danske marked

Der er også inaktivitetsmåler, der som standard efter 59 minutter lige minder dig om, at det er på tide til at røre dig lidt. Ud over de almindelige data, som trackeren kan udtrække, er der forskellige træningsprogrammer med tilhørende timere.

Alt i alt en virkelig god tracker med urfunktion. Især fungerer det motiverende islæt godt for dem, der gerne vil have en allround orienteret fitness tracker til hverdagen. Man skal regne med at oplade Samsung Gear Fit 2 hvert andet, maksimalt hvert tredje døgn, hvilket er acceptabelt.


Samsung Gear Fit 2

Product Name: Samsung Gear Fit 2

Price: 1.599 kr.

[ More ]

4.5

Alt om DATA siger:

Glimrende fitness tracker der også gør tjeneste som smartwatch, kan anvendes til at tracke langt de fleste aktiviteter uden at den behøver at parres med en smartphone. Et godt allround produkt, der måske ikke slår de bedste på markedet med features, men som dog er meget bredt funderet, og samtidig ser ganske nydelig ud.

Sending
User Review
2.14 (7 votes)
Her er den bedste dagspris på Samsung Batteri til SmartWatch Samsung Gear Fit / SM-R350 / Type AA2GB26us
TAGS
Fitness armbånd
fitness tracker
Gear Fit 2
Samsung
SmartWatch
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S