Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Z Fold3 [TEST]: Redefinerer mobiloplevelsen
Samsung Galaxy Z Fold3 [TEST]: Redefinerer mobiloplevelsen

Samsung Galaxy Z Fold3 [TEST]: Redefinerer mobiloplevelsen

Share

Med sit store skærmformat udgør Fold en digital notesbog. En notesbog der vel at mærke er forbundet til alle tænkelige mobiltjenester, apps og produktivitetsværktøjer. Den kan således ikke bare bruges til at skrive små noter i hånden, men også til at tegne skitser, redigerer billeder i photoshop samt et utal af andre ting.

Her har Samsung også været god med at tilpasse enheden, så du får gavn af pennens muligheder. Det er eksempelvis muligt at dele visningen op i Microsoft Whiteboard, så du har dine kollegaer på den nederste del af skærmen, mens den fælles tavle, hvor du kan tegne løs med pennen, er på den øverste. Og så er der samtidig adgang til stort set alt hvad man kender fra andre pen-understøttende Galaxy-enheder, inklusiv en suveræn note-app, oversættelses- og udskæringsværktøjer samt ikke mindst en enestående konvertering af håndskift til digital tekst, så dine kragetæer, næsten ligegyldigt hvor ubehjælpelige de er, med et snuptag omsættes til digital skrift.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G [TEST]: Suveræn tablet til billigere penge

Den S Pen der kan anvendes med Galaxy Fold3 er dog ikke den samme, som der bruges med andre Galaxy-enheder. Den bruger en anden frekvens og derfor er det ikke muligt at anvende den samme, med mindre du køber den nye S Pen Pro (749 kroner), som kan skifte mellem begge frekvenser. Den har også Bluetooth og understøtter dermed den fulde pallette af pen-egenskaber fra Samsung. Til billigere penge kan man få en S Pen Fold Edition (399 kroner), der kun fungerer til Fold3. Men ærlig talt, der skulle have været en pen med i pakken. Med den pris Fold3 har, havde det ikke været for meget forlangt.

Meget mere end en smartphone

Fold3 er billigere end forgængerne. Den er faldet et par tusinde kroner. Men den er stadig dyr. Men en pris på over fjorten tusinde er det ikke en enhed for alle. Det er dog ikke ensbetydende med, at den ikke er pengene værd. Man kan betragte det sådan, at man får både en smartphone og en tablet, begge af fineste kvalitet, og så går pengene nogenlunde op. I virkeligheden bør man dog nok hellere se det sådan, at man får en helt unik enhed – en rendyrket “foldable” – der sprænger de gængse rammer. De muligheder foldeskærmen åbner, betyder at du kan gøre ting med Fold3, som ikke er muligt med hverken en almindelig smartphone eller en tablet.

Se også:  Xiaomi Mi 11 Lite 5G [TEST]: En gamechanger i prisklassen

Fold3 leverer simpelthen en mobiloplevelse på næste niveau, og gør det i så overbevisende grad, at det er svært ikke at forestille, at den må få en stor fremtid. Der findes simpelthen ikke nogen foldbar lige nu, som kommer i nærheden af Galaxy Z Fold3.

Dommen:

Kvalitetsindtryk: 6
Brugervenlighed: 5
Features: 6
Ydelse: 6
Pris: 4

Samlet: 6

Priser:

Galaxy Z Fold 3 (256GB): 14199 kroner
Galaxy Z Fold 3 (512GB): 14899 kroner

TAGS
foldbar mobil
Galaxy Fold
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S