Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Z Flip4 [TEST]: En foldbar mobil af fineste støbning
Samsung Galaxy Z Flip4 [TEST]: En foldbar mobil af fineste støbning

Samsung Galaxy Z Flip4 [TEST]: En foldbar mobil af fineste støbning

Share

Forbedringer i design, ydelse, batteri, kamera og software gør den nye version af Samsungs Flip-mobil til en fuldendt og fornøjelig oplevelse

Flip er tidens bedste bud på en foldbar mobil for “almindelige” brugere. Den har et format, der er håndterbart og fylder minimalt i lommen, og så har den ikke mindst en pris, der er til at have med at gøre.

Denne formel fik Samsung banket på plads sidste år, og det har gjort at Flip faktisk, som den første foldbare, er en populær mobil, som man ikke sjældent ser “ude i felten”.

At ændre drastisk på opskriften, nu hvor hvor den har bidt sig fast i mobilkundernes bevidsthed, vil derfor virke mærkeligt. Det gør Samsung da heller ikke. Med den nye Flip4 er der i stedet finjusteret, hvor det giver mening, så det, der allerede fungerede godt, fungerer endnu bedre.

Se også:  Samsung præsenterer OLED-tv'er officielt – klar i Norden inden sommer
Mere kompakt og robust

I sit design lægger den sig tæt op ad forgængeren. Kanterne er dog lidt fladere, hængslet lidt mindre, og så er den faktisk en anelse mere kompakt, på trods af at skærmformaterne er præcis de samme som forgængerens. Det er lykkes at reducerer højde og bredde en anelse, takket være en smallere skærmramme.

Tykkelsen er dog den samme, mens vægten faktisk er øget nogle få gram. Flip4 føles umådeligt robust. Den er konstrueret med slidstærkt Armour Aluminium i kanter og hængsel og det nye Gorilla Glass Victus+ som beskyttelse af både coverskærm og bagside. En IPX8-certificering sikrer, at den tåler en dukkert i ferskvand, ned til 1,5 meter i 30 minutter.

Se også:  CES: Nye Samsung-tv'er – kæmpe-skærme og endnu bedre Neo QLED

Vi savner stadig en nemmere måde at folde den ud med én hånd og kunne godt ønske at skærmdelene foldede helt fladt mod hinanden, så man undgå at der kommer støv på inderskærmen, mens mobilen er lukket. Men det er småknaster, som er til at leve med.

TAGS
foldbar mobil
galaxy z flip
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S