Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres
Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres

Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres

Share

Flipper du mobilen halvvejs op med den nederste halvdel som stander, har du et kamera med indbygget tripod. Således kan du få klippestabile optagelser, selv om natten når du bruger lang lukketid. Du kan også lade mobilen stå og filme video, uden du skal holde den. Det sidste kan være smart, hvis du vil filme YouTube-videoer med dig selv.

Det er muligt at se, hvad kameraet filmer via den lille skærm på bagsiden, og det er faktisk også muligt at indstille mobilen til at optage i 16:9-format, selvom den står oprejst. Det er ikke en feature, du finder i særlig mange mobiler. Du får ligeledes en fin nat-funk-tion samt nogle af de nye features fra S20-serien, som eksempelvis One Shot, der giver dig forskellige versioner af dine skud, med filtre, effekter m.m., så du hurtigt kan finde et fedt billede at dele.

Kamerasoftwaren tilpasser sig automatisk, når du åbner mobilen. Motivet vises i den øverste halvdel, mens kontrolknapper og kamerafunktioner befinder sig i den nederste. Det samme gælder, når du bladrer igennem dine optagelser. De er på den øverste del, mens du bladrer på den nederste.

Den automatiske opdeling af skærmen sker også på andre apps. Skriver du sms’er vil beskedtråden ligge i den øverste del, mens tastaturet er i den nedeste del.

Z Flip har også arvet multitask-funktionaliteten fra Galaxy Fold, så du kan køre separate apps i hver del af skærmen. Se en video i den øverste del og svar på mails nederst.

Det bedste bud lige nu

På den måde er det faktisk lykkedes Samsung at udnytte det foldbare design på en måde, der giver fordele, du ikke har på en almindelig mobil. Galaxy Z Flip er ikke nødvendigvis en erstatning for denne – mange vil stadig foretrække en traditionel smartphone – men den er et særdeles interessant alternativ og uden tvivl det bedste bud på en foldbar smart-phone lige nu.

Læs hele testen i Alt om DATA 05, som er ude d. 12. marts.

Samsung Galaxy Z Flip
Sending
User Review
0 (0 votes)
DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S