Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres
Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres

Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres

Share

På bagsiden øverst er et lille display, som vender ud mod brugeren, når mobilen lukkes. Det viser basale informationer som tid, notifkationer m.m. og kan bruges til at styre musik, besvare opkald og se indhold i beskeder. Vi kunne godt have ønsket den lidt større, men den lille skærm sikrer ikke desto mindre, at du i mange tilfælde slipper for at klappe mobilen ud.

Der er fingeraftrykslæser i powerknappen på siden af mobilen, og det er også muligt at logge ind med ansigtsgenkendelse.

Ikke sparet på noget

Den store skærm indvendigt står rigtig flot. Skærmkvaliteten er som i Samsungs bedste mobiltelefoner, og imponerende nok er der faktisk tale om en ægte glasskærm og ikke plastik som de på de fleste andre foldbare mobiler.
22:9-formatet gør, at film vises i fuldt format, når du vender mobilen horisontalt, og her bidrager de ganske glimrende stereohøjttalere til, at du får en rigtig fin underholdningsoplevelse. Det foldbare format betyder desuden, at du kan bøje mobilen en anelse, så den står oprejst af sig selv. På den måde har du et lille tv, hvis du altså kan leve med, at det buer en lille smule.

Samsung har ikke været fedtet med kræfterne. Der er brugt en Snapdragon 855+, en af de stærkeste mobilprocessorer der findes. I vores benchmark ligger Z Flip på niveau med de bedste Android-konkurrenter og banker Samsungs tidligere topmobiler. Den kan dog blive lidt varm under brug.

Der er suppleret med 8 GB ram og en fornuftig lagerplads på 256 GB, dog uden mulighed for at udvide med SD-kort.

Batteriet er 3300 mAh. Ikke overvældende, men Galazy Z Flip klarer ikke desto mindre over et døgn blandet brug, inklusive streaming, video- og fotooptagelse samt alt det, man nu ellers bruger en smartphone til.

Opladningen er langsom. Det tager over halvanden time at fylde den med strøm. Der er dog trådløs opladning og endda også omvendt trådløs opladning, så du kan oplade andre enheder, når du lægger dem oven på Z Flip.

På kamerateknologi er mobilen langt fra at matche Samsungs topmodeller, især de seneste i S20-serien. Der er to 12 MP-kameraer bagpå – et standard og et ultravidvinkel. På fronten er der 10 MP selfiekamera. Men det er faktisk rigtig glimrende kameraer, og i kraft af designet giver

Galaxy Z Flip nogle ret suveræne fordele, som vi faktisk ikke ved, om vi ville bytte for flere megapixel, større zoom osv.

Samsung Galaxy Z Flip
Sending
User Review
0 (0 votes)
DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S