Home » Wearable » Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord
Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

Share

Samsung har desuden anvendt en ny 5nm processor, som sikrer at alt kører flydende. Vi oplevede kun ganske små forsinkelser hist og her.

Mål din kropssammensætning

De to knapper på siden af urkassen er større end tidligere. Det er de for at man kan udnytte en af urets nye og ret unikke funktioner – Kropssammensætning. Endnu en tilføjelse til det efterhånden ret omfattende udvalg af sundhedsfeatures, men en der virkelig batter noget. Placer fingrene på de to knapper i nogle sekunder, og uret give dig et overblik over fordelingen af fedtmasse, kropsvæske og skeletmuskel samt et samlet tal på din BMI. Det angives om værdierne holder sig inden for det sunde, eller om de eventuelt overskrider. Det kan være ret nyttig viden, da man så får en klar og forståelig pejling på, om der er noget man bør arbejde med for at få sin krop i balance.

Og er der det, så kan uret selvfølgelig hjælpe dig. Galaxy Watch4 kan måle stort enhver type træning der findes, i alt 95 forskellige typer – inklusiv svømning, da uret er vandafvisende. Det er samtidig blandt de bedste ure, når det gælder automatisk registrering af aktivitet. En vigtig egenskab, da det betyder, at du får al aktivitet med, inklusiv gåture, i det samlede billede af din forbrænding.

EKG, puls, blodilt og stress måles også, og det samme gælder søvn, hvor flere faktorer, som eksempelvis din snorken, nu også indgår. Det kan være lidt skræmmende at få tal på, hvor meget man rent faktisk snorker, men det kan samtidig også hjælpe dig til bedre søvnvaner. Og med en overskuelig oversigt over dine nætter, kombineret med en simpel søvnscore, er oplysningerne nemme at forstå og omsætte til konkret anvendelse.

Se også:  Samsungs bedste bærbar er blevet endnu bedre

Galaxy Watch4 er således i en klasse for sig, når det gælder om at levere et helhedsorienteret billede af din fysiske tilstand.

Betal med uret

Med Googles økosystem integreret er adgangen til sundheds og fitness-apps også øget, ligesom der kan hentes en lang række øvrige apps – fra spil til huskelister, lydoptagere m.m. De hentes direkte på uret via en dedikeret Google Play Store-app. Har du apps på mobilen, som også findes i en ur-version, kan Galaxy Watch selv hente dem ind, og det samme gælder relevante indstillinger, som lydprofiler m.m.

Der findes glimrende tredjeparts-apps i Google Play. De apps der virkelig batter noget, er dog Googles egne. At du har adgang til Google Maps, med rutevejledning direkte på uret, samt Google Fit, så du kan samle dine sundhedsdata her og Google Pay, så du kan betale med uret i et bredt udvalg af butikker, cafeer og lignende, er guld værd og øger brugsværdien af Galaxy Watch4 betragteligt. Vi kunne godt have brugt direkte integration af Facebook, Messenger, Instagram og flere andre af de store tjenester, men vi kan håbe at det kommer.

Se også:  Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Outlook er der dog, hvilket er ganske fint, hvis man ønsker sine mails direkte på uret, og så er Spotify også tilgængelig, ligesom på tidligere Samsung-ure, med mulighed for hente musik ned på uret i offline-tilstand, hvis man ikke har købt en Galaxy Watch4 i en version med mobilforbindelse, som kan streame direkte fra skyen, uanset om man er hjemme eller ude.

Lagerpladsen på uret er fordoblet sammenlignet med forgængerne, så der er 16 GB til musik og apps.

Den nok største mangel lige nu er at Google Assistant ikke er tilgængelig. Hvis du vil anvende stemmestyring sker det med Bixby, og så kan det næsten være ligegyldigt. Samsung har dog lovet at Google Assistant er på vej, så vi må blot have lidt tålmodighed.

Næsten perfekt

Årsagen til at Galaxy Watch4 er udstyret med et større batteri end forgængerne er først og fremmest at Wear OS 3 sluger mere strøm. Trods den større kapacitet er batterilevetiden således lavere end forgængerne. Samsung lover 40 timer, altså cirka to dage, og det stemmer rimelig godt, hvis man ikke bruger allways-on-skærm. Gør man det, er den cirka det halve.

TAGS
galaxy watch
Samsung
smartwatches
wear os
wearabale

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S