Home » Wearable » Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord
Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

Share

Med Galaxy Watch4 har Samsung koblet sit smarte ur på Googles økosystem, så du har direkte adgang til de største mobiltjenester samt et godt udvalg af apps. Desuden er der kommet nye sundhedsfunktioner, så du kan få større overblik over din fysiske tilstand

Samsungs smarture er de eneste Android-kompatible modeller, der er i nærheden af Apple Watch, når det gælder kombinationen af lækkert design og smarte funktioner. Udvalget af apps har dog ikke været på samme niveau, ligesom adgangen til mobilbetaling og andre smarte tjenester har været mere begrænset, i hvert fald for danskerne.

Ved at gå sammen med Google og bygge Wear OS-systemet ind bag brugerfladen udvides mulighederne betragteligt i den nye generation af Galaxy Watch-ure.

Se også:  Her er priserne på de nye Samsung Galaxy S22-mobiler
Velkendt brugeroplevelse

For dem der i forvejen kender urene vil det nye system ikke virke fremmed. Brugerfladen og navigationen er som vi kender det. Classic-modellen, som vi testede i 42mm format, har desuden den velkendte drejering omkring urskiven, som gør det nemt at komme frem og tilbage i urets menuer. Som en yderligere betjeningsmulighed er det nu også blevet muligt at besvare opkald og andet ved at ryste håndledet på forskellige måder.

Førsteklasses design

I urets design har man ligeledes holdt sig til en genkendelig formel, med en velkonstrueret urkasse af rustfri stål og mulighed for at anvende standardstørrelse remme, så man kan skifte til stort set hvilken som helst rem man ønsker. Classic-modellen leveres med en rem af gummi, i modsætning til sidste års Galaxy Watch3, som kom med læderrem. Der er således lidt mere fitness og knap som meget business over det. Urkassen er en anelse tykkere, dog stadig inden for det acceptable. Størrelsen skyldes et større batteri. Hvorfor det er nødvendigt kommer vi tilbage til.

Se også:  Android 12 på vej til Samsung-mobiler - se hvornår din får det …

Skærmen står imponerende skarpt og kontrastrigt, med et næsten perfekt sortniveau. Det er med til at løfte kvalitetsindtrykket betydeligt. Er du ude efter et smartwatch, der ligner et rigtig ur, findes der få der kan matche Galaxy Watch4 Classic i design og byggekvalitet.

TAGS
galaxy watch
Samsung
smartwatches
wear os
wearabale

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S