Samsung Galaxy TabPro 10.1

Samsung Galaxy TabPro 10.1

Share

Samsung Galaxy TabPro 10.1 er en virkelig lækker Android 4.4.2-tablet, der er en af tre deltagere her i testen med et indbygget 4G-modem

Prisen er lidt høj, selv om brugeren må nøjes med 16 GB lagerplads.
Man kan selvfølgelig få den kun med Wi-Fi eller med 4G-modem og mere lagringsplads. Prisen vil naturligvis afhænge af valget.

Men der er i alle tilfælde tale om en rigtig god og stærk tablet, hvor ydelsen er tilstrækkelig til alle de opgaver, man måtte anvende tabletten til, selv om der er tale om en tablet med en skærmopløsning på 2560 x 1600 pixel.

Den anvendte skærm er desuden kendetegnet ved at have et meget farvemættet billede, samt at den er endog meget lysstærk ved højeste lysstyrke. Det er en skærm, man sagtens kan anvende udendørs takket være lysstyrken, selv om reflektioner altid vil være et tema.

Se også:  7 stærke råd før du køber tablet

Ud over den meget flotte skærm er der også tale om en meget velbygget tablet, som desuden er den næsttyndeste her i testen. Vægten er også ret begrænset, så den er ret behagelig at sidde med. Samsung har også tilføjet egne menuer, der bidrager til en endnu bedre brugeroplevelse end på en gennemsnitlig Android-tablet.

Bagsiden er speciel. Den er dækket af et materiale, der efterligner læder. Man kan mene, hvad man vil, om Samsungs nye trend. Men materialet er i hvert fald behageligt at holde om.

Testens mest imponerende skærm sidder på Samsungs Galaxy TabPro.

Samsung Galaxy TabPro 10.1
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Pris

Alt om DATA siger

Glimrende Android-tablet med 4G. En god ydelse, en fremragende skærm og et godt brugermiljø inklusive en del apps. Den er forholdsvis let og tynd. Batterilevetiden er også i orden. Lagrings-kapaciteten er lidt lav.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
MTP Products Micro USB / HDMI MHL Adapter - Samsung Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy No priser
Del denne