Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Share

Op til 45 W opladning understøttes, og S8 Ultra er derfor fuldt opladet på cirka to en halv time, hvis du har en oplader af denne kaliber. Der følger ikke nogen med i pakken, kun en USB-C til USB-C-ledning. En smart feature er, at du kan oplade din Galaxy-mobil med dette kabel, hvis du sætter den i ene ende og Tab S8 Ultra i den anden. Det er dog en tålmodighedskrævende opgave, for opladningen sker på absolut laveste blus. En fuld opladning tager omkring otte timer.

Den nye konge af Android-tablets

Ingen Android-tablets slår Samsungs på software. Galaxy S8 Ultra kommer med Android 12 tilsat det nye One UI 4.1, som ud over de mange pen-værktøjer, DeX og en stærk integration med Adobe- og Office-programmer, byder på et utal af andre gode funktioner til produktivitet, underholdning og dagligdags brug. Den er samtidig god til at tale sammen med andre Samsung-enheder eller Windows-computere, hvor den eksempelvis kan bruges som en udvidelse af skærmarealet.

Se også:  Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

Læg dertil den store skærm, S-Pennen, de stærke kræfter samt de gode videoværktøjer, og Galaxy Tab S8 Ultra er blandt de absolut mest alsidige tablets på markedet.

Den store skærm styrker oplevelsen i mange situationer. For nogle brugere vil den dog ganske enkelt være for stor.

Det samme kan siges om prisen. Med et prisskilt på 11.199 kroner for den testede model, som byder på 256 GB lager, 12 Gb ram og 5G er S8 Ultra den milevidt fra de flestes tablet-budget. Den mest skrabede model med 128 Gb lager, 8 GB og ingen 5G, koster 9299 kroner, hvilket er mere, end mange vælge at bruge på deres bærbare pc.

Se også:  Samsung Galaxy Book2 Pro 5G [TEST]: Suveræn letvægtsbærbar med stor skærm og masser af power

Tab S8 Ultra er således en tablet for dem, der ønsker det ultimative, koste hvad det vil. Et Android-baseret modstykke til Apples iPad Pro. Heldigvis rummer Galaxy Tab S8-serien også mere mådeholdne modeller med mindre skærme, færre kameraer etc., men til priser fra 5999 kroner, hvilket vil være mere spiseligt for mainstream-brugeren.

Det ændrer dog ikke på at Samsung Galaxy Tab S8 Ultra sætter standarden, som alle andre Android-baserede tablets fremover må stræbe efter.

TAGS
galaxy tab s
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S