Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Share

En pen giver enormt god mening på en tablet, og kun endnu mere på så stor en tablet som denne, hvor der er masser af plads til at udfolde sig. Skriv tekster, rediger billeder, lav skærmudklip, eller lad ungerne farvelægge tegninger som i en malebog. Mulighederne er mange, og Samsung har udvidet dem yderligere med et par nye tricks, eksempelvis muligheden for at bruge sin Galaxy S22 Ultra som palet, når du maler på Tab S8 Ultra samt at dele indhold til en note direkte fra browseren eller dit galleri.

Brug den som en pc

Uanset hvad du bruger Galaxy Tab S8 Ultra til, er der kræfter til at køre det. Samsung er gået hele vejen og har anvendt den nye Snapdragon 8 Gen 1 som motor. En processor, der kun har Samsungs egen Exynos 2200 at konkurrere mod, når det gælder de mest kraftfulde chips til Android-enheder. Snapdragon yder lidt bedre på rå processorkraft, men knap så godt på grafik, men her snakker vi teoretiske forskelle frem for noget, der reelt kan mærkes. Alt kører gnidningsfrit på Galaxy Tab S8 Ultra, og du kan multitaske i stor stil takket være 12 GB ram i den testede model (der er mulighed for op til 16 GB). Herunder vores benchmark i Geekbench 5:

Se også:  Stortest af tv'er til under 10.000 kroner: Her får du enormt meget for pengene

Du får desuden mulighed for at gå på nettet ved højeste hastighed. Der er det nye Wi-Fi 6E og S8 Ultra kan købes med 5G. hvis du ønsker at gå på det mobile bredbånd.

De store kræfter og den store skærm betyder, at Samsungs tablet nu, i endnu højere grad end tidligere, er relevant som en erstatning for en bærbar computer. Med DeX kan du ændre brugerfladen, så den får karakter af et klassisk desktop-miljø. Slut en ekstern skærm til, enten kablet eller trådløst, samt Bluetooth-mus og tastatur, så kan du arbejde på Tab S8 Ultra, som var det en Windows-maskine. Det fungerer overraskende godt, ikke mindst fordi Samsung har gjort det lidt nemmere at arbejde med flere åbne vinduer.

Køber du et Book Cover Keyboard til Tab S8 Ultra, udgør den i sig selv en bærbar pc med tastatur, touchpad og stander. Tasterne er i fuld størrelse og høj kvalitet, og touchpad’en er ligeledes glimrende.

Se også:  Samsung Galaxy Book2 Pro 5G [TEST]: Suveræn letvægtsbærbar med stor skærm og masser af power

Tastaturet kan tages af, mens standeren bliver sidende på bagsiden. En genial egenskab, for på den måde kan den holde Tab S8 Ultra oprejst, når du vil se film eller lignende, uden at tasturet er i vejen, hvilket i særdeleshed er praktisk, når du sikker på et trangt fly- eller togsæde.

Normalt skal du købe både et cover og et keyboard-cover separat for at få samme funktionalitet. Det gør det lidt nemmere at sluge den ret voldsomme pris på et par tusind kroner.

Enormt batteri

Den store skærm bruger megen strøm, men Tab S8 Ultra kommer til gengæld med et gigantisk batteri på 11.200 mAh. Man skal derfor ikke bekymre sig for, at den går død i utide. Galaxy S8 Ultra klarer en dags tid med blandt brug, før den skal i opladeren.

TAGS
galaxy tab s
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S