Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Share

IP-certificering har den heller ikke, så pas på, når du har den med til poolen. En dukkert klarer den sandsynligvis ikke. Støvtæt er den heller ikke. Men igen, det er ikke enhed man har med overalt som ens smartphone, så hårdførheden er ikke afgørende på helt samme måde.

Login kan ske med ansigtsgenkendelse og der er også fingeraftrykslæser bygget ind i skærmens højre side der, hvor man typisk vil have sin tommelfinger.

Ideel til underholdning

Underholdning er en spidskompetence for tablets, og her excellerer Tab S8 i dén grad. Den store skærm maksimerer oplevelsen, og de flotte billeder bakkes godt op af glimrende lyd. Fire højttalere, fintunet af AKG, med Dolby Atmos-teknologi giver et lydbillede, der er betydelig større, end hvad Tab S8 Ultras fysiske rammer burde tillade. Man føler, at filmlydene flyver om ørerne på en, hvis materialet understøtter Atmos. Til gaming leverer højttalerne også en glimrende oplevelse. Bund er der dog ikke meget af, om end mere end man kan forvente af enhed der er 5,5 mm tyk.

Optimale videosamtaler

Den fine lyd og de flotte billeder får man også glæde af under videosamtaler – en ting som Samsung har gjort ekstra meget ud af i Tab S8 Ultra. Der er ikke mindre end to frontkameraer, det ene med ultrabredt 120 graders synsfelt. Det gør at hele familien, og ikke kun dig selv, kan være med i billedet, når I videochatter med bedsteforældrene i den anden ende af landet. Kameraet har får et skud kunstig intelligens, så det er i er i stand til at holde dig/jer inden for rammen af billedet, selvom du/I bevæger jer lidt. Der er grænser for hvor meget kameraets perspektiv kan forskydes. Korrigeringen sker først og fremmest ved at zoome ind og ud for at give ansigtet den rette afstand til kameraet, men mere skal der typisk heller ikke til under almindelige mødeforhold, hvor man ofte har tendens til at rykke tættere på eller længere fra skærmen.

Se også:  Samsung klar med prisvenlige Galaxy-mobiler

Der er desuden tre retningssensitive mikrofoner med støjreduktion, som gør, at du kan isolere din stemme, hvis du sidder i omgivelser med støj, som du gerne vil lukke ude af videosamtalen. De nye funktioner aktiveres via en lille menu, der dukker op når du videochatter uanset, hvilken applikation det sker fra.

Vil du optage en instruktionsvideo, er der mulighed for at filme sig selv, mens du samtidig optager skærmen. Det sker nemt med den indbyggede Skærmoptager-funktion. Op til 4K-kvalitet med 60 fps er kameraet i stand til at optage.

Bagsidens kamera kan optage i lige så høj kvalitet. Her får du et 13 MP-hovedkamera med autofokus og god lysfølsomhed kombineret med et 6 MP-ultravidvinkelkamera tilsat en række af de velkendte features fra Samsungs smartphones, eksempelvis Tag Ét, Nat og det nye Stående Video, som laver lækker sløret bokeh-effekt i realtid på dine videoer, så de får et filmisk look.

Se også:  Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Pennen udvider oplevelsen

Ingen high-end Galaxy tablet uden en S-Pen. Sådan en får du selvfølgelig også her optimeret med nyeste AI-teknologi, som gør den hurtigere og mere responsiv end tidligere versioner. Latenstiden er nede på 2,8 ms, og det betyder i praksis, at der ingen forsinkelse er. Den glider over skærmen, som var det et stykke papir.

TAGS
galaxy tab s
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S