Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S7+ [TEST]: Overlegen Android-tablet
Samsung Galaxy Tab S7+ [TEST]: Overlegen Android-tablet

Samsung Galaxy Tab S7+ [TEST]: Overlegen Android-tablet

Share

Keyboardet fungerer også som et cover, der beskytter Galaxy Tabb S7+. Det har en lidt speciel todelt konstruktion, som vi var lidt skeptiske ved i starten, men endte med at holde af, da det faktisk er ret smart, at man kan fjerne keyboardet og lade den den bagerste del klæbe magnetisk til bagsiden af S7+.Her kan man nemlig klappe en stander ud. Så kan skærmen stå af sig selv, når man ser video.

Perfekt til underholdning

Til film og gaming finder man næppe heller nogen Android-tablet, der er bedre end Galaxy tab S7+. Ikke kun på grund af de grafiske kræfter og den hurtige skærm, men også i kraft af den store lyd fra de fire indbyggede højttalere, som er fintunet af AKG.

Billigere lillebror

Kan du klare dig med en lidt mindre skærm og et par andre småkompromisser, er der lidt at spare ved at vælge Galaxy Tab S7, som på de væsentligste parametre er identisk, men har skærm på 11″ i stedet for 12,4″. Skærmen er dog af en lidt anden type. Det er ikke en Super Amoled, men en IPS-baseret LCD-skærm, dog med samme pixeltæthed og hastighed. Der er en forskel i kvaliteten, men den er ikke stor.

Se også:  Prisvenlige Samsung-mobiler byder på hurtige skærme og stærke kameraer

Den medfølgende S-Pen er sidste års udgave, så den har ikke samme lynhurtige 9 ms respons, som den der følger med Galaxy S7+. Må man trækkes med 26 ms, som dog også føles ret hurtigt.

Processoren er præcis den samme, og det samme er ram-mængden, så på ydelsen er der ingen forskel. Batteriet er 8.000 mAh, med mulighed for 45W opladning, så her opnår man også nogenlunde samme ydelse. Ansigtsgenkendelse får man også, og det samme gælder fingeraftrykslæser. Her sidder den dog ikke i skærmen, men på siden.

Pris for Samsung Galaxy Tab S7:
5.999 kroner (Wi-Fi, 128 GB)
6.799 kroner (4G, 128 GB)

Se også:  Se listen: Her er danskernes favoritter inden for teknologi

Der er fingeraftrykslæser indbygget i skærmen samt velfungerende ansigtskendelse i frontkameraet, der også gør et fint job til videosamtaler.

TAGS
Galaxy
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S