Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S7 FE [TEST]: Fuld af fremragende funktioner
Samsung Galaxy Tab S7 FE [TEST]: Fuld af fremragende funktioner

Samsung Galaxy Tab S7 FE [TEST]: Fuld af fremragende funktioner

Share

Her får du Samsungs bedste tablet i en nedbarberet og billigere udgave

Samsungs bedste tablet er Galaxy Tab S7+. Det er et fantastisk produkt, men også ret dyrt. Som en billigere genvej til mange af de gode features har Samsung skabt Tab S7 FE.

I design er den stort set identisk med Tab S7+. Slank og stilren med kanter og bagside i gråsort aluminium. Trods en velvoksen 12,4”-skærm er det en imponerende let enhed.

Skærmen er af TFT-typen og har derfor ikke helt samme kontrast, detaljering eller kontrol i farverne som Samsungs bedste Amoled-displays. Du får heller ikke den hurtige 120 Hz opdateringshastighed som med flagskibet Tab S7+.

Se også:  Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse

Til gengæld er der smæk på farvestyrken, og det kan være rigtig fint, når du vil se video eller spille for fuld knald uden at gå så højt op i præcision. Tab S7 FE har firdelt højttalersystem med Dolby Atmos. Det leverer tilstrækkelig høj lydkvalitet til, at du ikke behøver en ekstern højttaler.

Suveræn software

Den er ikke nogen kraftkarl, men til feriebrug, børneunderholdning og lignende får du næppe behov for flere kræfter. Ønsker du at game i højt gear eller gøre brug af de mange produktivitets-muligheder, Tab S7 FE tilbyder, kan du godt ramme en mur.

Uden Wi-Fi 6 får du heller ikke den hurtigste webhastighed. Batteriet er stort og sikrer strøm til mange timer. For at få fuld kraft på opladningen, må du dog tilkøbe en 45W-oplader.

Se også:  Samsung Galaxy S22 [TEST]: Kompakt topmobil til god pris

En stor trumf er den medfølgende S Pen samt Samsungs overdådige udvalg af pen-funktioner og apps til produktivitet, kreativitet, spil og meget andet. Det øger bruger-oplevelsen enormt og er i sig selv nok til at overveje Tab S7 FE.


TAGS
billigere
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S