Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version
Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version

Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version

Share

Den har været tilgængelig i 5G-version de seneste måneder, men nu er Samsung Galaxy Tab S7 FE også ude i en ren Wi-Fi-model, hvor man kan spare lidt penge

Da vi anmeldte Samsung Galaxy Tab S7 FE for nylig var en af vores eneste kritikpunkter, at den kun fandtes i en 5G-version. Det fordyrede den ellers glimrende tablet for dem, der ikke har behov for 5G-forbindelse. Læs testen her:

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G [TEST]: Suveræn tablet til billigere penge

Nu fås Samsung Galaxy Tab S7 FE imidlertid i en version kun med Wi-Fi. Den kommer i butikkerne i dag.

“Vi har glædet os til at kunne tilbyde hele 2021-serien af Samsungs tablets i S7-serien. Endelig tilbyder vi Norden alle modeller, lige fra de prisvindende flagskibsmodeller Galaxy Tab S7 og S7+ til Galaxy Tab S7 FE-modellerne til den mere prisbevidste forbruger”, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

Se også:  Ved du nok om NFT? Samsung vil gøre dig klogere
Brugernes favorit-features

Galaxy Tab S7 FE er en kombination af de funktioner, som brugerne bedst kan lide fra Galaxy Tab S7+, men til en lavere pris. Galaxy Tab S7 FE er udstyret med en 12,4” skærm, der giver en bedre oplevelse til både underholdning og arbejde.

Galaxy Tab S7 FE har den samme finish som Tab S7+ og fås i to farver: Mystic Black og Mystic Pink. På trods af den større skærm er Galaxy S7 FE tynd og let, mens den har et kraftfuldt batteri.

For at maksimere produktiviteten kan Galaxy Tab S7 FE parres med Book Cover Keyboard og via brugergrænsefladen Samsung DeX kan du bruge din tablet som en bærbar computer. Derudover kan Galaxy Tab S7 FE bruges som en ekstra skærm til en PC via funktionen Second Screen.

Se også:  Samsung The Frame (2021) [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Galaxy Tab S7 FE passer sømløst ind i dit økosystem af Samsung Galaxy-enheder – fra din telefon til dine Galaxy Buds. Du kan foretage opkald og sende SMS via din Samsung-konto på tabletten, selvom din smartphone er uden for rækkevidde. Hvis du ser film eller serier på din Galaxy Tab S7 FE og skal foretage et opkald, kan dine Galaxy Buds automatisk skifte til en anden enhed.

Galaxy Tab S7 FE Wifi er tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 4.699 kroner.


TAGS
galaxy tab s
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S