Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S6 ligner den stærkeste Android-tablet i lang tid
Samsung Galaxy Tab S6 ligner den stærkeste Android-tablet i lang tid

Samsung Galaxy Tab S6 ligner den stærkeste Android-tablet i lang tid

Share

Galaxy Tab S6 kunne meget vel blive den nye konge af Android-tablets. Den er spækket med power, kommer med smart pen og har stort set alt man kan drømme om af features

Det er ikke fordi markedet oversvømmes af high end Android-tablets. Der går ret lang tid imellem nye modeller lanceres.

Men nu er Samsung på banen med noget, der meget vel kunne være den nye konge af Android-tablets og en seriøs konkurrent til Apples iPad Pro.

Multifunktionel pen

Den har 10.5” Super AMOLED-display kombineret med fire højttalere af AKG med Dolby Atmos, så der er lagt op til fin underholdningsoplevelse.

Den kommer også med Samsungs S Pen, der ikke bare gør det muligt at skrive og tegne i hånden, men nu også fungere som fjernkontrol og har trådløs opladning. Tag selfies eller optag video langt fra og kontroller eller skab multimedia-indhold selv når Tab S6 ikke er ved hånden.

Den trådløse opladning giver S Pen op til 10 timers batteritid efter kun ti minutters opladning.

Assistent og arbejdsmaskine

Galaxy Tab S6 har et kompakt design på 5.7 mm og tændes nemt ved at trykke to gange på skærmen. Det er Samsungs første tablet med indbygget fingeraftrykslæser i skærmen og den er yderligere sikret med Samsungs sikkerhedsplatform Samsung Knox.

Se også:  Apple iPad 7. generation [TEST]: Den sikre allround-løsning

Som en del af Samsungs Galaxy Ecosystem kan Galaxy Tab S6 blive centrum for hjemmets tilkoblede enheder med SmartThings, og med Bixby kan brugere kontrollere disse via stemmestyring.

Daily Board er blevet udviklet yderligere, til at blive familiens opslagstavle og fælles notesblok. Udover fotoalbum, dagens vejr og aktuelt klokkeslag kan brugerne håndtere noter, styre musikken og holde styr på kalenderen. Med hjælp fra den skræddersyede Pogostand kan brugerne have Galaxy Tab S6 stående som fremme som en digital assistent i hjemmet, altid opladt og altid på.

En ny og forbedret version af Samsung DeX gør det nemt at forvandle Galaxy Tab S6 til en pc. En DeX-knap til det nye Book Cover Keyboard tænder og slukker desktop-funktionen. Tastaturet er blevet forbedret med S Pen-holder, fri vinkeljustering, touchpad og nye knapfunktioner.

Både Netflix og Spotify kan integreres i Galaxy Tab S6, så man nemt finder indhold gennem den indbyggede søgefunktion. Med Continous Play i medieafspilleren kan indholdet flyttes mellem forskellige enheder uden unødige afbrydelser – hvis man for eksempel skifter rum eller forlader hjemmet.

Se også:  Samsung skyder et 130" filmbillede direkte op på din væg
Avanceret kamera

Galaxy Tab S6 får sine kræfter fra en 7mm processor, og det Samsungs første tablet med dobbelte hovedkamera. Den ene er en ultravidvinkellinse med 123 graders synsfelt. Avanceret fototeknik hjælper Galaxy Tab S6 brugerne med at tage professionelle billeder ved at tilpasse effekter og indstillinger automatisk.

Gennem partnerskab med ledende spilplatforme som Unity og Unreal Engine sammen med intelligent hard- og software gør Galaxy Tab S6 det muligt at få nemmere og sjovere spiloplevelser med optimal FPS, minimalt skærmforsinkelse, kortere opladningstid og andre funktioner. Samsungs partnerskab med Discord muliggør live chat-funktioner gennem Game Launcher til at kommunikere med holdkammerater i spil.

Galaxy Tab S6 har salgsstart i det tidlige efterår og kommer i farverne Mountain Gray, Cloud Blue og Rose Blush med en anbefalet pris på 5.999 DKK for WiFi-version og 6.499 DKK for 4G-version.


TAGS
Galaxy Tab
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S