Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S4 [TEST]: Toptunet tablet til hele familien
Samsung Galaxy Tab S4 [TEST]: Toptunet tablet til hele familien

Samsung Galaxy Tab S4 [TEST]: Toptunet tablet til hele familien

Share

Samsung Galaxy Tab S4 er en tablet af fineste kaliber, der nemt kan deles af familien og med et bredt udvalg af funktioner til både arbejde og underholdning

Markedet for tablets synes at have stået lidt stille de seneste par år. Ikke fordi folk ikke bruger tablets. De fleste har én. Men vi udskifter dem ikke så tit som vores smartphones og har måske i virkeligheden heller ikke behov for én hver, hvis vi er flere i husstanden.

For hele familien

Det har Samsung taget højde for med deres seneste tablet. Galaxy Tab S4 er skabt til at dække hele familiens behov fremfor blot at være en ego-tablet for farmand. Her kan op til otte personer logge ind på deres egen profil med en tilpasset opsætning samt individuelle logins til sociale medier og diverse andre tjenester.

Overgangen fra den ene bruger til den anden er helt problemfri. Man kan logge ind med både pinkode, ansigsgenkendelse og irisscanner (eller en kombination af de sidste to). Tab S4 kan således hurtigt blive familiens fælleseje.

Der er skabt en særlig Kids Zone med indhold til de mindste. Forældrene kan samtidig sikre sig, at børnene kun får adgang til lige præcis det indhold, de bestemmer via forældrestyring. Køber man en særlig ladestander, kan Tab S4 stå oprejst, mens den lader. Det er derfor oplagt at placere den som base for Tab S4 i eksempelvis køkkenet, så man altid ved, at man kan finde den dér, opladt og klar. Når den sidder i standeren vises ”Daily Board” på skærmen, med relevante info som tid, vejr m.m.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7+: Den perfekte tablet til sommerens sportsoplevelser
Til både sjov og arbejde

Designet er slankt og let, med behageligt afrundede kanter, og Tab S4 er forsynet med features og kræfter, der gør den i stand til at klare alt, hvad man forventer af en god tablet – og lidt til.

Den har OLED-skærm på 10,5” med flot skarphed og farvegengivelse, og så er der ikke mindre end fire højttalere, fintunet af AKG og med Dolby Atmos-understøttelse. De får det til at føles som om, lyden bevæger sig langt udover skærmens rammer, når du ser film og spiller. Det er således en fremragende underholdningstablet.

Men Tab S4 gør sig faktisk også rigtig fint til arbejde og kreative opgaver. Der medfølger S-Pen, så du kan tegne, skrive, klippe, oversætte og meget andet. Den nye Penup-app giver desuden mulighed for, at børnene kan farvelægge tegninger, og at man kan være kreativ på mange andre måder.

Med DeX er det muligt at forvandle Tab S4 til en desktop-pc. Slut den til en skærm og forbind mus og tastatur med Bluetooth, så kan du arbejde på den i et skrivebordsmiljø, der minder om Windows. Har du behov for at gemme følsomme arbejdsdoku-menter, kan du bruge ”sikker mappe”, som krypterer dine filer, så kun du kan få adgang til dem.

Se også:  Samsung klar med sejlivet smartphone til hårde miljøer

Man skal ikke bekymre sig om at gå ned på processorkraft. Den indbyggede Qualcomm-chip giver power nok til både Office-arbejde, billed- og videoredigering samt de fleste andre typer opgaver. Batterilevetiden er også rigtig fin. Ofte vil der gå flere dage før Tab S4 skal i opladeren, men selv ved intensivt brug med arbejde, streaming, spil og surf får du i hvert fald en dags tid på batteriet.

Lagerkapaciteten er 64 GB på den model, der sælges i Danmark. Om det er nok vil afhænge af familiens vaner. Er det primært streaming plus lidt surf på nettet og arbejde i word, den bruges til, er det rigeligt, men hvis hvert familiemedlem har mange apps samt medieindhold liggende internt, kan Tab S4 hurtigt blive fyldt op. Der eksisterer også en version med 256 GB, men den sælges ikke officielt i Danmark.

Der bliver rift om den

Galaxy Tab S4 er bestemt ikke en billig tablet. Det er faktisk en af de dyreste Android-tablets på markedet. Men hvis man ser den som en familietablet, der kan deles af hele husstanden, så er prisen faktisk ikke så slem.

Galaxy Tab S4 har alt, der skal til for at tilgodese familiens behov, uanset om der skal spilles, streames, arbejdes eller hvad som helst andet. Så spørgsmålet er kun, om man kan finde ud af at deles om den. Der bliver helt sikkert rift om den i familien.


Samsung Galaxy Tab S4
  • Ydelse
  • Features
  • Skærm
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Samsung har gjort det nemt at dele Tab S4 med hele familien og forsynet den med kræfter, funktioner samt lyd og billede af en klasse, der gør den i stand til at klare alt, man kan forlange af den, og lidt til. Den er dyr, men til gengæld kan du nøjes med én tablet i husstanden.«

Nøgletal
Pris: 5999 kr. (4G/Wi-Fi), 5499 kr. (Wi-Fi)
Skærm: 10,5”, S Amoled, 2560 x 1600
Processor: Qualcomm MSM8998
(2,35 GHz + 1,9 GHz)
Ram: 4 GB ddr3 1600 MHz
Drev: 64 GB
Batteri: 7300 mAh, fast charging
Features: S-Pen, DeX, Daily Board, Bixby, Sikker mapps, Kids Zone m.m.
Kamera: 13 MP / 8 MP på front
Styresystem: Android O

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
familie
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S