Home » Tablet » Samsung Galaxy Tab S3 [Test]
Samsung Galaxy Tab S3 [Test]

Samsung Galaxy Tab S3 [Test]

Share

Samsung Galaxy Tab S3 er en stærk tablet, der drives af en Snapdragon 820-processor. Det er en firkernet processor, der går op til 2,15 GHz på to af kernerne og 1,6 GHz på de sidste to.

Processoren er ikke spritny, da den kendes fra flere af forrige års topmodeller indenfor smartphones. Konstruktionen skal sikre såvel kraftoverskud som sparsommelighed, når der er behov for det.

Summa summarum er her masser af kræfter, det gælder i alle situationer også i forbindelse med spil, hvor ydelsen er virkelig god.

Processoren slås lidt med Apples A9X-processor om at være bedst, det er i dagligt brug nærmest umuligt at skille brugsoplevelsen ad. Der vil måske kunne være situationer, hvor iPad Pro 9,7’s hurtigere lagringsadgang kan spille ind, men det er ikke hver gang.

Se også:  Samsung Galaxy S20-serien er officiel: 5G, lynhurtige skærme og 100 x zoom

I lighed med Asus ZenPad har den testede model kun 32 GB lagringsplads, hvilket ikke er så meget. Men dette kan tilkøbes. Selv om tabletten kun har Wi-Fi, er den jo cirka 1000 kroner dyrere end den testede ZenPad.

Det skyldes delvist den anvendte processor, men Galaxy Tab S3 er også i modsætning til Asus’ testeksemplar født med Android 7.0. Og i lighed med iPad Pro har også denne tablet indbygget fingeraftryksscanner.

Alt dette slår sig på prisen. I den forbindelse er Tab S3 også den eneste tablet i testen, hvor den understøttede pen, her i form af en S-pen, rent faktisk følger med tabletten i forbindelse med købet.

Samsung Galaxy Tab S3 er samtidig en meget flot og velbygget tablet i metal med glasbelægning både for og bag, det er en tablet, der på ingen måde behøver at stå tilbage for iPad Pros finish.

Se også:  Samsung CJ79 [TEST]: Gå i biografen foran pc-skærmen

Amoled-skærmen er et andet højdepunkt, den er meget lysstærk og har en meget levende farvegengivelse. Der er tilmed funktion til reduktion af blåt lys, når man vil skåne sine øjne. Skærmen understøtter faktisk også HDR-indhold, som dog er svært at få adgang til endnu.

Ligesom hos iPad Pro er der fire højttalere indbygget, også her giver det en noget bedre musikgengivelse end normalt fra en tablet. Kameraerne er af en god kvalitet og batterilevetiden ved afspilning af film nåede 11 timer 2 minutter, rigtigt godt.


Samsung Galaxy Tab S3
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Funktioner
  • skærm
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Stærk og meget gennemarbejdet tablet med virkelig god ydelse, nyeste Android-version og en meget flot skærm og S-pen som yderligere giver sit. Det er ikke så sært, at den kaldes Android-verdenens svar på iPad Pro, det må være ros.

Nøgletal
Pris: 5295 kroner
Skærmstørrelse: 9,7”
Skærmopløsning: 2048 x 1536 pixel
Processor: Qualcomm 820
Grafikkort: Adreno 530
Ram: 4 GB lpddr4
Drev: 32 GB eMMC
Kamera: 5 megapixel / 13 megapixel
Tilslutninger: USB 3.1 Type-C, 3,5 mm headsetstik, microSD-kortlæser SDXC
Dimesioner: 237,3 mm x 169 mm x
6 mm / 429 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Samsung Galaxy Tab S3 9.7" 32GB
TAGS
Samsung
Tablet
test

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S