Samsung Galaxy Tab S3 [Test]

Samsung Galaxy Tab S3 [Test]

Share

Samsung Galaxy Tab S3 er en stærk tablet, der drives af en Snapdragon 820-processor. Det er en firkernet processor, der går op til 2,15 GHz på to af kernerne og 1,6 GHz på de sidste to.

Processoren er ikke spritny, da den kendes fra flere af forrige års topmodeller indenfor smartphones. Konstruktionen skal sikre såvel kraftoverskud som sparsommelighed, når der er behov for det.

Summa summarum er her masser af kræfter, det gælder i alle situationer også i forbindelse med spil, hvor ydelsen er virkelig god.

Processoren slås lidt med Apples A9X-processor om at være bedst, det er i dagligt brug nærmest umuligt at skille brugsoplevelsen ad. Der vil måske kunne være situationer, hvor iPad Pro 9,7’s hurtigere lagringsadgang kan spille ind, men det er ikke hver gang.

Se også:  Samsungs nye smartphone koster ti tusind kroner

I lighed med Asus ZenPad har den testede model kun 32 GB lagringsplads, hvilket ikke er så meget. Men dette kan tilkøbes. Selv om tabletten kun har Wi-Fi, er den jo cirka 1000 kroner dyrere end den testede ZenPad.

Det skyldes delvist den anvendte processor, men Galaxy Tab S3 er også i modsætning til Asus’ testeksemplar født med Android 7.0. Og i lighed med iPad Pro har også denne tablet indbygget fingeraftryksscanner.

Alt dette slår sig på prisen. I den forbindelse er Tab S3 også den eneste tablet i testen, hvor den understøttede pen, her i form af en S-pen, rent faktisk følger med tabletten i forbindelse med købet.

Se også:  Samsung vil beskytte din smartphone

Del denne