Test: Fornyelse efterlyses

Test: Fornyelse efterlyses

Share

Samsung Galaxy Tab er blevet Android-verdenens svar på iPad – på godt og ondt

Galaxy Tab fra Samsung er næsten blevet et lige så stærkt brand som iPad fra Apple. Samsung er den producent, der har haft størst held med at konkurrere med Apple på design, funktion og ikke mindst ydelse. Denne tablet er på mange måder blevet Android-verdens svar på Apples iPad.

Den nyeste tilgængelige udgave af Galaxy Tab gør det godt i kampen mod mægtige Apple. Den er lettere, tyndere og endda billigere end iPad Pro i denne test. Nu er Pro-udgaven af iPad noget kvikkere end Samsung Galaxy Tab, men ellers er de meget sammenlignelige. De har samme skærmstørrelse og opløsning og omtrent de samme muligheder, blot med hvert sit styresystem.

Se også:  AA batteries [TEST]: Huge difference between AA batteries

Samsung-tabletten udmærker sig først og fremmest ved et godt kamera og i det hele taget leverer en stabil performance. Applika-tionerne åbner hurtigt, og tabletten er ret god og hurtig, når man surfer på nettet.

Som multimediemaskine bliver den dog overgået af den billigere deltager fra Lenovo og testens iPad. De to leverer ganske enkelt en bedre performance både i lyd- og billedsammenhæng.

Direkte sammenlignet med disse konkurrenter opleves Samsung-tabletten lidt billig i hånden. Det skyldes blandt andet, at den er meget let, og det er jo en fordel, men kvaliteten af overfladen er altså ikke, som den bør være i denne prisklasse.

Galaxy Tab er på mange måder en rigtig velfungerende tablet, men prisen hænger ikke helt sammen med kvalitetsindtrykket generelt. Samsung er en kæmpe aktør på markedet, men dette produkt er lidt anonymt. Som med Apple forpligter det, at ville være markedsførende, og det er Samsung ikke længere med Galaxy Tab, som trænger til en kraftig opdatering. Lidt ligesom iPad’en gør.

Nydelig, let og kvik sag, men vi savner fornyelse i Galaxy Tab-familien.

Nydelig, let og kvik sag, men vi savner fornyelse i Galaxy Tab-familien.

Galaxy Tab S2 SM-T810
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Galaxy Tab S2 SM-T810 er blevet Android-verdenens svar på iPad – på godt og ondt

3,5
Her er den bedste dagspris på:
Samsung Galaxy S8 priser
Del denne