Samsung klar med hårdfør tablet

Samsung klar med hårdfør tablet

Share

Samsung Galaxy Tab Active2 tåler vand, støv og stød og er udstyret med funktioner som S-Pen, Pogo-pin, Samsung KNOX, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse

Med en IP68-klassificering er Tab Active2 skabt til dem, der til daglig arbejder i meget krævende omgivelser.

Den er vandtæt ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter, støvresistent og har stødsikkert ydre, der tåler fald på op til 1,2 meter, når coveret er på. Det tynde og kompakte design betyder, at den er lille nok til altid at have med sig rundt, og samtidig gør designet af de fysiske knapper og S-Pen det nemt at anvende tabletten i forskellige situationer.

Optimeret til virksomheder

Galaxy Tab Active2 er optimeret til virksomheder, der navigerer i forskellige miljøer og vejr. Med funktioner som “Glove Mode” er det muligt at bruge displayet med handsker på, og med hjælp fra S-Pennen er det nemt at navigere rundt i menuer og apps og hurtigt skrive under direkte på skærmen.

Se også:  Samsung Galaxy A9 med fire kameraer er i butikkerne nu

S-Pennen skal desuden ikke oplades og fastgøres enkelt i tabletten. Med Pogo-pin bliver opladning, dataoverførsel og tastaturgenveje lettere end nogensinde før. Tab Active2 har Samsungs sikkerhedsløsning, KNOX, som giver høj datasikkerhed, flere lag af vinduer for maksimal produktivitet og et SDK som er tilgængelig til en brugerdefineret app-integration, hvilket betyder, at virksomheder kan tilføje deres egne apps, der kan fungere i flere vinduer og med S-Pennen.

Klar til Augmented Reality

Galaxy Tab Active2 har fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse, og den er gjort klar til Augmented Reality, som kan benyttes til at projicere information om et objekt frem fra enheden, for eksempel hvis man ønsker at visualisere inspicering og repareration af en maskine, vise tegninger på bygninger, se information om varme og gas eller anvende den til at uddanne personale.

Se også:  Samsung præsenterer 8K TV med kunstig intelligens

Flere funktioner i Tab Active2 gør den klar til tredjepartsløsninger inden for Augmented Reality: forbedret kamera, kraftig Octa-core-processor, ekstra RAM, accelerometer, gyroskop, geomagnetisk sensor og GPS.

 

Samsung Galaxy Tab Active2 er tilgængelig i Danmark nu og sælges til 4.199 kroner.

Del denne