Home » Tablet » Samsung galaxy tab A 10.5 [TEST]: Denne tablet lyder af noget
Samsung galaxy tab A 10.5 [TEST]: Denne tablet lyder af noget

Samsung galaxy tab A 10.5 [TEST]: Denne tablet lyder af noget

Share

En ny, prisvenlig Samsung-tablet byder på 10,5”-skærm, god ergonomi og fed lyd. Perfekt til underholdning!

Den nye Samsung Galaxy Tab A 10.5 er som skabt til underholdning. Men det første, vi bemærker, er, at den er aflang og har en gummiagtig bagside, som giver en nærmest skridsikker overflade. Det gør tabletten behagelig at holde i hånden. Læg dertil, at den har god tyngde, faktisk vejer nyheden mere end et halvt kilo, så den opleves som særdeles gedigen.

Galaxy Tab A 10.5 er en prisvenlig udgave af den dyre Tab S4, men faktum er, at det billigere alternativ ikke opleves som et stort kompromis. Tab A 10.5 har en full HD-skærmopløsning, så du må undvære den endnu højere opløsning og den meget lækre Amoled-skærm, som du får med den 3000 kroner dyrere slægtning. Prisen for Galaxy Tab A 10.5 er 2549 kroner (og 2999 kroner, hvis du ønsker at kunne bruge simkort).

Genskin fra skærmglasset

Kvalitetsfølelsen er rigtig god, og selvom skærmen ikke har helt den glød og opløsning som det dyrere alternativ, så står den altså ret godt. Og full HD-opløsning på film og spil kører alt andet lige ret godt.

Se også:  Samsung kommer med nye foldbare mobiler i næste uge

Sæt en film på, og du vil opdage, at skærmens sortniveau er ganske imponerende, og at skærmen egner sig rigtig godt til underholdning. Desværre er der også en del genskin fra glasset, og det kan være generende, hvis du her i den mørke tid får refleksioner fra en lampe – eller sidder med den udenfor om sommeren. På det punkt er der plads til forbedring – ikke mindst, da Samsung selv fremhæver, at Tab A 10.5 er udviklet til netop underholdning.

Under ”hjelmen” finder du ikke markedets hurtigste processor, men bestemt heller ikke en cpu, du vil blive ked af i længden. For alt kører altså ret hurtigt, og kan du leve med to kameraer, der har henholdsvis 8 og 5 megapixel opløsning (hvor mange af os bruger vores tablet som kamera?), er du altså ret godt kørende. For kameraet har ikke den detaljering og dybde, du finder i bedre smartphones, men det er godt nok, når der lige skal nappes et skud eller laves en lille video.

Se også:  Samsungs nye earbuds spiller musik i hi-res-kvalitet
Log på med ansigtet

Tabletten er trods den rimelige pris helt med på tidens trend inden for logon. Der er nemlig ansigtsgenkendelse i Tab A 10.5. Og der er mulighed for op til otte forskellige konti. Så er hele familien dækket ind.

Ansigtsgenkendelsen kører kvikt, og når der loades og hentes spil, sker det også hurtigt nok til, at vi ikke føler nogen større begrænsning her. Lyden er et kapitel for sig. Vi nyder gengivelsen fra de indbyggede højttalere. Det hele strømmer flot ud af de små højttalere, og med et sæt hovedtelefoner på bliver oplevelsen meget detaljeret. Der er godt med dynamik og energi i lyden, og Samsung-tabletten har tydeligvis let ved at trække selv store hovedtelefoner.

Til prisen leverer den nye Tab A 10.5 varen. Der er skønhedsfejl, og du kan få stærke konkurrenter til samme pris. Men er målet god underholdningsværdi og robust indpakning, kan vi bestemt anbefale denne nyhed.


Samsung galaxy tab A 10.5
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Summary

Testholdet mener:

Samsung Galaxy Tab A 10.5 hører ikke til markedets dyreste og mest teknologiske. Men den er bestemt pengene værd, hvis du ønsker en prisrimelig tablet til underholdning. Lyden er forbavsende god, og skærmbilledet udmærket.

Teknisk set:

Samsung Galaxy Tab A 10.5
Pris: 2549 kr.
Skærm: 10,5″
Opløsning: 1920 x 1080 px
Processor: Qualcomm Snapdragon 450
Kamera: 8 MP + 5 MP
System: Android 8.1
Dimensioner: 260 x 16,4 x 8 mm
Vægt: 534 gram

TAGS
Samsung
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S