Home » Tilbehør » Samsung Galaxy SmartTag+ [TEST]: Spor dine ting med stor præcision
Samsung Galaxy SmartTag+ [TEST]: Spor dine ting med stor præcision

Samsung Galaxy SmartTag+ [TEST]: Spor dine ting med stor præcision

Share

Galaxy SmartTag+ gør det muligt at spore enhver ejendel via Samsungs velfungerende SmartThings Find univers

Vi har tidligere testet SmartTag, som er en anelse billigere end SmartTag+, men uden UWB-teknologi, som giver lidt ekstra features og højere præcision. Faktisk er præcisionen i SmartTag+ så stor at du i realtid kan lege “tampen brænder”, hvor din smartphone viser dig om det bliver koldere eller varmere med en indikator på skærmen, efterhånden som du kommer tættere på eller længere fra din tag.

Der er også mulighed for en AR-visningen, hvor et lag af farvede pletter over det rum, hvor kameraet peger, indikerer om din SmartTag befinder sig i den retning du går med mobilen. Denne del og i det hele taget UWB-funktionaliteten er dog kun tilgængelige med nyere Galaxy-enheder (Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra og Galaxy Z Fold2), så hvis ikke det er sådan en du har, kan du ligeså godt spare pengene og gå efter en almindelig SmartTag.

Se også:  Her får du den ultimative tabletoplevelse

Find dine ting

Samsungs tags er integreret i det ret velfungerende SmartThings Find-univers, hvor du kan se, hvor dine Galaxy-enheder befinder sig lige nu – eller befandt sig sidst de var aktiveret. Det gør det ret let at finde dit ur, din mobil, din tablet, din pc eller dine earbuds, blot du har en anden Galaxy-enhed ved hånden. Enhederne skaber et netværk, som holder øje med hinanden og deler lokalitetsinfo i skyen, så selv hvis uret ligger derhjemme og du sidder på kontoret, vil du kunne se hvor det befinder sig.

Med et SmartTag bliver det muligt at finde enhver anden ting også – nøgler, kuffert, cykel osv. – blot du sætter tagget på. Du kan se dets placering på et kort og du kan få det til at afspille en lille melodi via din mobil.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu

Omvendt kan du få mobilen til at spille en lyd, når du trykker på SmartTags knap, hvis det er den der er blevet væk for dig.

Styr dit hjem

Knappen på SmartTag kan også bruges som en lille trigger til at styre smarte enheder i hjemmet – eksempelvis lys, termostater m.m. Det kræver blot at de er integreret i SmartThings-universet, og det er der heldigvis enormt mange smarthome-produkter der er.

Til en overkommelig pris på tre-fire hundrede kroner kan det således være en ret nyttig tilføjelse til dit øvrige arsenal af Samsung-udstyr.

Et lille minus er, at batteritiden ikke er særlig lang. Cirka fem måneder. Det vejes dog op af at man på SmartTag+, modsat nogle af markedets mest populære trackers, faktisk kan skifte batteriet. Det anvender et almindeligt fladt CR2032, som nemt sættes i, når du brækker trackeren op på midten.

Pris: 329 kroner

 


TAGS
Samsung
smarttag
Tracker

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S