Samsung Galaxy S9+ [TEST]: Det bedste smartphone-kamera nogensinde

Samsung Galaxy S9+ [TEST]: Det bedste smartphone-kamera nogensinde

Share

Det er især kameraet, der har fået en overhaling i Samsungs nye topmobil. Bag det velkendte ydre gemmer sig imidlertid også flere interessante opgraderinger

Det er normalt kun Apple, der tillader sig at bruge samme design flere gene-rationer i træk. Med de nye S9-mobiler viser Samsung dog, at de også stoler så meget på deres design, at de tør køre en omgang mere i samme rille som sidste år.

Det er da også svært at fortænke dem i, for det lækre afrundede design med det lange, letbuede display er stadig et skridt foran de fleste konkurrenter.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Luksus i hånden

Helt uændret er designet dog ikke. Vender man mobilen, vil man lægge mærke til, at fingeraftrykslæseren er rykket ned under kameraet, så den er nemmere at ramme. Desuden er der kommet en ekstra kameralinse.

Topavanceret kamera

Det er da netop også på kamera-fronten, der er sket de absolut mest interessante fornyelser i Galaxy S9+.

Dual-kameraet kender vi alle-rede fra Note8, men i den nye mobil har Samsung taget skridtet videre. Udover muligheden for at skifte objektiv for at foretage optisk zoom, er der nu også mulighed for at skifte blændestørrelse.

En feature der hidtil har været forbeholdt ”rigtige” kameraer. Samsung har dog som den første producent formået at klemme den ind i et lille mobilkamera.

Del denne