Samsung Galaxy S8+ [TEST]: Skærm for alle pengene

Samsung Galaxy S8+ [TEST]: Skærm for alle pengene

Share

Samsung Galaxy S8+ giver dig mere skærm på mindre plads og byder på en ydelse og en mængde af funktioner, der ikke kan opdrives i andre Androids

Samsung har lidt at skulle bevise efter skandalen med den selvantændende Note7, men med den nye Galaxy S8+ i hænderne, er fortidens fiasko hurtigt glemt.

Skærm til kanten

Den nye mobil fortsætter designlinjen fra forgængerne. En vandtæt mobil i afrundet design med buet glas på begge sider og en skærm, der fortsætter helt udover kanten i siderne. Med Galaxy S8 er det imidlertid lykkedes også at klemme skærmen næsten helt op i toppen og helt ned i bunden af mobilen. Fronten består således stort set kun af skærm. Så selvom du får gigantiske 6,2” at gøre godt med, er mobilen faktisk ikke større end iPhone 7 Plus, der har skærm på kun 5,5”. Ret imponerende.

Se også:  Guide: Beskyt din nye smartphone

Skærmen har det usædvanlige 18,5:9-format – længere end den typiske smartphoneskærm. Det kan være en fordel, når du ser video, hvis materialet altså understøtter formatet. Samsung har desuden gjort det muligt at multitaske med flere apps åbne på skærmen samtidig.

Fantastisk billede

Billedet står utrolig flot. Skarpheden er fremragende, og der er godt smæk på farverne. Måske lidt for meget i standardindstillingen, men går du ind og vælger ”grundlæggende” i indstillinger, så er billedet ligeså rent som på iPhone, men med bedre kontrast.

Del denne