Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera
Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera

Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera

Share

Zoomkameraerne har dog mere støj og ringere farver ved svag belysning. Ikke desto mindre er det en luksus at have både 3 x og 10 x optisk zoom. Helt op til 30 x zoom står billedet faktisk rimelig skarpt. Går du ud i ekstremerne bliver det mere sløret, men stærk billedbehandling og en ny zoom lock-funktion gør faktisk, at det er til at få brugbare resultater i kassen. Normalt skal der en ualmindelig sikker hånd til at fastholde et motiv, når vi er oppe i 100 x zoom, men zoom lock-funktionen låser sig på motivet, så smårystelser i hånden ikke slår kameraet helt ud af kurs. Det er generelt en ret nyttig feature, og et fint eksempel på, hvordan brugeroplevelsen er opgraderet i forhold til Galaxy S20 Ultra. Lige så nyttig funktionen den kan være, ligeså frustrerende kan den dog til tider også være. For det meste gjorde den præcis, hvad den skulle. Holdt billedet fast, så du med ro kunne stille ind på motivet. Et par gange oplevede vi dog at den låste sig fast det forkerte sted, så det var stort set umuligt at rokke den hen det rigtige, uden den sprang videre til andet ligeså skævt sted. I skrivende stund er der dog kommet en opdatering, som skulle fikse blandt andet dette.

Se også:  Den ultimative gaming-mobil: Galaxy Note20 Ultra er gearet til de vildeste spil

Du kan lave portrætfotos med lækre slørede baggrunde. Det fungerer strålende, og mulighederne for at finpudse portrætterne er omfattende med den opgraderede Portræt-funktion. Du kan blandt andet skifte lyssætning, efter billedet er taget, og det er også muligt at udskifte hele baggrunden.

Den maksimale videokvalitet er 8K, og der er mulighed for at klippe 33 MP stillbilleder ud af disse. Det er kun hovedkameraet, der kan filme i denne opløsning, men som noget nyt er samtlige kameraer nu i stand til at gå op i 4K, 60 fps. Det åbner muligheden for at skyde avancerede videoer i høj opløsning, hvor du frit kan skifte mellem de fire forskellige perspektiver. Der er skabt en helt ny funktion til dette formål. Directors View gør det muligt at se, hvad alle kameraer filmer i realtid og at skifte gnidningsfrit mellem dem. Du kan endda få dig selv med i videoen ved at aktivere “vloggers view”, som også inddrager frontkameraet. Funktionen gør, at du har meget bedre kontrol med dine videooptagelser, og den kan være guld værd for vloggers, der producerer indhold til YouTube og lignende. De fire kameraer ér dog ikke fuldstændig ens. Blændestørrelse, pixelstørrelse og andre egenskaber er forskellige, og derfor er lysstyrke, farvegengivelse og støjniveau det i en vis grad også. Det er dog primært under svage lysforhold, det bliver synligt.

Se også:  Samsungs kommende topmobil kan have en stor game changer i ærmet

TAGS
Galaxy S
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S