Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen
Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Share

Batteriet er større i Ultra, men den har også større og skarpere skærm, så det udmønter sig ikke i mærkbart højere batterilevetid.

Alle tre mobiler klarer uden problemer en dag på en opladning, men ikke nødvendigvis så meget mere. Batterilevetiden er deres svageste side. Opladningen er heller ikke markedets hurtigste. Du må vente lidt over en time på en fuld opladning, og en halv time på en halv. Der følger ikke oplader med i pakken. Til gengæld er alle tre mobiler så meget billigere end sidste års modeller, at du kan købe en ny og stadig spare penge, hvis ikke du har en liggende i forvejen.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Elegant kraftbombe
Et monster af en mobil med ekstremt kamera pakket ind i et imødekommende design

Her får du alt, hvad den kan trække på teknologi og funktioner. Ultra-mobilen er ekstrem på mange punkter, men modsat sidste års model udmønter det sig ikke i et overdimensioneret design. Den er stor, men holder sig inden for grænserne af, hvad der er håndterbart og praktisk.
Med sin matte finish og nydeligt integrede kameraklods er det en mere stilfuld og harmonisk mobil end sidste års S20 Ultra.

Kameraet er betydelig vildere end på de to mindre modeller, og man bør spørge sig selv, om man virkelig har brug for 100x zoom og 108 MP-opløsning. Ved mere moderat zoom ser man også en betydelig forskel takket være to separate zoom-objektiver, og så har den samtidig lige lidt stærkere videoegenskaber. Så merprisen kan godt forsvares, hvis det er egenskaber, man kommer til at bruge meget.

Se også:  Samsung Galaxy S20 [TEST]: Kompakt mobil med toptunet teknologi
De ekstra penge værd

Merprisen giver dig også en lidt skarpere skærm og ikke mindst en større og bedre indbygget fingeraftrykslæser. Sidstnævnte gør en reel forskel i dagligt brug.

Dertil kommer muligheden for at bruge pen, som nogle vil elske og andre aldrig skænke en tanke.

Opladningen er ligeledes hurtigere, og der er mulighed for at få mobilen med større lagerkapacitet og mere ram, men det bringer selvfølgelig prisen højere op.

De ekstra penge kan være godt givet ud, hvis du udnytter mobilens muligheder.

Med S21 Ultra får du simpelthen det ultimative, der lige nu kan opdrives inden for Android-mobiler. Den sætter en ny standard, som konkurrenter må lægge sig hårdt i selen for at slå.

Læs en mere uddybende anmeldelse med foto-eksempler og lignende her.

Samsung Galaxy S21+ Stilren storskærmsmobil

Den er kun en 0,1” til forskel i skærmstørrelsen, alligevel er S21+ mærkbart slankere og lettere end S21 Ultra. På skærmkvalitet og ydelse matcher den næsten sin storebror og leverer en præstation, som andre Android-mobiler må kigge langt efter.

Det samme gælder for så vidt kameraegenskaberne, der ikke er helt så ekstreme som i Ultra’en, men i ren billedkvalitet banker den ethvert andet mobilkamera lige nu. Og heldigvis får man glæde af stort set samme fotofunktioner som i Ultra’en.

Se også:  Nu bliver OnePlus-mobilerne billige igen
Det rette valg for nogle

Muligheden for at bruge pen får du ikke, men kan du undvære den, og ønsker du en stærk storskærmsmobil i et lækkert design, er S21+ et forrygende valg.

Hvis både pen og de ekstra kamerakræfter trækker, vil vi dog anbefale, at du finder de cirka 1500 kroner ekstra og køber Ultra’en. De vil være godt givet ud.

Samsung Galaxy S21 Stærk letvægter til flot pris

Den er væsentlig mindre end de andre. Ikke kun i skærmstørrelse, men også i omkreds og i vægt.

Den er kort sagt mere håndterbar, og for mange brugere vil S21 have den ideelle størrelse.

Bagsiden er dog af plastik, hvilket trækker ned i kvalitetsfornemmelsen sammenlignet med de andre to, som har bagside af glas.

Det bedste køb

Bortset fra størrelsen er S21 stort set identisk med S21+. Samme skærm, samme processor, samme kamera. Dog et mindre batteri. Men med lavere strømforbrug fra den mindre skærm, udligner det sig nogenlunde i reel batteritid.

Prisen er også mindre. Vi vil faktisk gå så langt som at kalde den billig. Til cirka 6500 kroner får du markedets bedste mobilteknologi.
S21 er derfor det absolut bedste køb i serien.

TAGS
Galaxy
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S