Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen
Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Share

Billedkvaliteten er nogenlunde på samme niveau i de tre mobiler. Teknologien har fået et betydeligt løft siden sidste års modeller, og det udmønter sig i en lysstyrke, en farvegengivelse og en kontrast, der er i en klasse for sig. Du behøver ikke at have luppen fremme for at se det.

Billederne springer ud af skærmen med en enestående sprødhed, som overgår selv de bedste konkurrenter.

Ved videooptagelser får du glæde af den forbedrede Super Rolig-funktion, som giver ekstra stærk stabilisering. Du får også adgang til Pro Video-funktionen, som blev introduceret med Galaxy Note20 Ultra, og samtidig introduceres den nye Directors View-funktion, som gør det muligt at skifte flydende mellem mobilens kameraer. Ultra kan skyde i lidt højere kvalitet på tværs af kameraer (4K 60 fps vs. 4K 30 fps).

Se også:  Samsung går nye veje med sine helt trådløse earbuds

Alle tre mobiler byder også på en opdateret Tag ét-funktion. Vi må tilstå, at vi er blevet store tilhængere af denne. Tryk én gang, og den tager en stribe skud, der udnytter kameraets mange muligheder, inklusive animationer, filtre mm. Så har man en alsidig palette af kreative skud – lige til at dele på sociale medier og lignende.

En ny Portræt-funktion giver mere avancerede muligheder for at redigere baggunde, lave bokeh-effekter og andet, når du skyder billeder af både dyr og mennesker.

Den får man også glæde af i selfiekameraerne. Ultra-mobilen leverer lidt finere deltajer med et 40 MP selfiekamera, hvor de andre to har mere moderate 10 MP.

Se også:  Huawei P Smart 2021 [TEST]: Velbygget storskærmsmobil
Fantastisk skærm

Når det gælder ydelse, skærmkvalitet og for den sags skyld også batterilevetid, er mobilerne mere eller mindre jævnbyrdige. Der er brugt samme skærmtype, men opløsning og lysstyrke er højere på S21 Ultra.

Det geniale ved Dynamic Amoled 2X-skærmen er ikke kun, at den har en forrygende kontrast og farvegengivelse, men også at den selv kan finde ud af at justere opdateringsfrekvensen, så man får den optimale hastighed uden at bruge mere strøm end nødvendigt.

Processoren er Samsungs egen og lige nu et pænt stykke foran den stærkeste konkurrent i Android-verdenen, Snapdragon 865+. I vores benchmark scorede Ultra en lille smule højere end de to andre, men forskellen er ubetydelig.

TAGS
Galaxy
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S