Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S21 FE [TEST]: En topmobil skåret ind til benet
Samsung Galaxy S21 FE [TEST]: En topmobil skåret ind til benet

Samsung Galaxy S21 FE [TEST]: En topmobil skåret ind til benet

Share

Med Galaxy S21 FE er det lykkedes på fineste vis at skære ind til benet, så man får en førsteklasses mobiloplevelse uden at betale en overvældende pris

Fan Edition-konceptet blev introduceret sidste år. Her lader Samsung sine mest dedikerede bruge udpege favoritegenskaberne fra producentens topmobiler, der så koges ned i en mobil, som leverer det bedste til billigere penge.

Læs vores test af Galaxy S21-mobilerne her:

Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Praktisk design

Med Galaxy S21 FE får du i essensen en Galaxy S21, men med de mest ekstravagante egenskaber skrællet af. Bagsiden er eksempelvis plast i stedet for Gorilla Glass, og det er for så vidt helt fint for os. Plast er let, slidstærkt og behageligt at holde på.

En skærm i verdensklasse

På skærmen får du den nyeste type Gorilla Glass og grundlæggende set helt samme teknologi som i S21-modellen. En 1080 x 2400 pixels Dynamic AMOLED 2X skærm, som selv skifter opdateringsfrekvens, afhængig af indholdet, helt op til 120 Hz.

Se også:  Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget

Det er en skærm i absolut verdensklasse og den ledsages af den glimrende Snapdragon 888-processor, som yder mere eller mindst ligeså godt som den Exynos 2100-processor, der sidder i Galaxy S21.

Det 4500 mAh store batteri klarer snildt en dag, og oplades relativt hurtigt ved 25W, dog langt fra så hurtigt som nogle af de kinesiske konkurrenter.

Førsteklasses kamera

Kamerakonfigurationen er identisk med Galaxy S21, dog med lavere opløsning i telekameraet og med video begrænset til 4K, 60 fps. Det er et kompromis de fleste kan leve med, og måske ikke engang vil bemærke.

Med 3 x gange optisk zoom og bred vidvinkel er alsidigheden stor og takket været stabil optisk billedstabilisering, effektiv autofokus og lysstærke sensorer er kvaliteten generelt rigtig høj.

Se også:  Samsung og Western Digital indgår stort samarbejde om fremtidens lagringsteknologi

Der er kommet et par nye fotofeatures til, herunder muligheden for at fjerne objekter i billedet, efter det er skudt. Det kræver en ensartet baggrund, hvis det ikke skal gå helt skævt, men så kan det faktisk fungerer ganske udmærket.

Ét punkt hvor FE-modellen overgår Galaxy S21 er på frontkameraet. Det har hele 32 MP og leverer nydelige selfies.

Med Galaxy S21 FE er det lykkedes på fineste vis at skære ind til benet, så man får en førsteklasses mobiloplevelse uden at betale en overvældende pris.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
Galaxy S21
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S