Home » Mobiltelefon » Den stærkeste teknologi i lækker storskærmsmobil
Den stærkeste teknologi i lækker storskærmsmobil

Den stærkeste teknologi i lækker storskærmsmobil

Share

 Annonce 

Samsung har pakket den nyeste teknologi, de vildeste kamerafeatures og et gigantisk batteri ned i Galaxy S20 Ultra, som er en smartphone uden lige

Galaxy S20 Ultra har en stor skærm på hele 6,9″, men mobilen føles ikke voldsomt stor, da skærmen går helt ud til kanterne. Et svirp med tommelfingeren mindsker skærmbilledet, så du nemt når ud i alle hjørner uden at bruge to hænder.

Kanterne er af aluminium og både forside og bagside er af stærkt Gorilla Glass 6, som sikrer, at mobilen er særdeles robust. Galaxy S20 Ultra har en IP68-certificering, der betyder, at den tåler støv og er vandtæt ned til 1,5 meter i en halv time.

Samsung Galaxy S20 Ultra.

Det kraftfulde kamera på bagsiden giver Galaxy S20 Ultra et karakteristisk look. Skærmen har høj opdateringshastighed. Det gør oplevelsen helt flydende.

Helt flydende billede

Skærmen står skarpt med en opløsning, der nærmer sig 4K, og den har en uforlignelig farvegengivelse og høj kontrast, med understøttelse af den nye video-standard HDR10+.

Det er en af de første mobilskærme med lynhurtig opdateringsfrekvens på 120 Hz. Det giver et helt flydende billede og en utrolig smidig respons på dine inputs.

Kameraet et kapitel for sig. Læs mere om det her:

Gå ikke glip af en eneste detalje – Samsungs vilde kameramobil fanger det hele

Klar til 5G

Galaxy S20 Ultra har et kolossalt 5000 mAh stort batteri, som holder strøm til minimum en dag og ofte meget længere.

Mobilen får sine imponerende kræfter fra Samsungs egen Exynos 990-processor. Det er ikke bare den stærkeste processor, Samsung nogensinde har skabt, men også den første med 5G.

I Danmark er 5G endnu ikke tilgængeligt, men det vil komme i løbet af 2020, og så vil Galaxy S20 Ultra være klar til det lynhurtige mobile internet.

Alt det bedste fra Samsung

Brugeroplevelse

Galaxy S20 Ultra har Android 10 som styresystem tilsat One UI, Samsungs egen bruger-flade. Det giver en intuitiv brugeroplevelse – krydret med nyttige apps og smarte features som assistenten Bixby.

Søgning

Er der noget, du leder efter? Intet problem. Svirp ned på skærmen, og søgefunktionen i toppen dukker frem. Indtast din søgning, og Samsung Galaxy S20 Ultra finder svarene i indstillinger, apps,  kalender, kontakter osv.

Hastighed

Hvad enten du vil redigere højopløste videoer, spille de nyeste spil eller arbejde med avanceret AR, vil det ikke være et problem på Galaxy S20 Ultra. Den nye Exynos 990-processor gør mobiltelefonen ekstremt hurtig.

Streaming

Med Wi-Fi 6 og adgang til både 4G og 5G er forudsætningerne for at streame film, spil og musik optimale. Galaxy S20 Ultra understøtter HDR10+, så indhold fra Netflix og andre kompatible kilder vises i ekstra høj kvalitet.

Gaming

Skærmen er som skabt til spil. Højttalerne er fintunet af AKG, og Dolby Atmos leverer flot surroundlyd. Krævende spil kører nemt, og med Game Launcher har Samsung skabt et dedikeret gaming-univers.

Galaxy S20 Ultra understøtter også den helt nye Wi-Fi 6-standard, der giver hurtig og stabilt Wi-Fi i hjemmet.

Der er hele 12 GB ram i mobilen, hvilket giver uanede muligheder for multitasking, og der er 128 GB lager med mulighed for at udvide med microSD-kort op til 1 TB.

Lærer dig at kende

Styresystemet i Galaxy S20 Ultra er Android 10 tilsat Samsungs egen One UI-brugerflade, som er nem at gå til og giver en række fordele.

Ved hjælp af kunstig intelli-gens lærer mobilen dine vaner at kende. Den kan registrere, hvornår du plejer at gå i seng eller kører på arbejde og tilpasse indstillinger, så de passer til situationen. Og du kan lukke ned for unødvendige funktioner, når du sover eller kører bil. Den kan gå i arbejdstilstand, når du er på firmaets Wi-Fi, og lade skærmen være ulåst, når du er hjemme og meget andet.

Læs vores test af Samsung Galaxy S20 Ultra her:

Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil


TAGS
Galaxy
kameramobil
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S