Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S10+ [TEST]: Samsung tilbage i storform
Samsung Galaxy S10+ [TEST]: Samsung tilbage i storform

Samsung Galaxy S10+ [TEST]: Samsung tilbage i storform

Share

En snert af fornyelse kombineret med stærk teknologi og gennemført kvalitet gør Samsungs tiende Galaxy-mobil til den bedste på markedet lige nu

Sidste års Galaxy S9 var en måske lige lovlig rutinepræget sag. Men med det nye flagskib i Galaxy-serien har Samsung rystet posen godt og grundigt for at tage kampen op imod tidens stærke felt af konkurrenter.

Unikt design

Hvor forgængeren var lidt bagud på designet, er Galaxy S10 et skridt foran. Der er ikke noget notch i toppen af skærmen, som hos iPhone Xs og andre konkurrenter. Skærmen går helt til kanterne, kun brudt af et lille sort kamerahul i øverste højre hjørne. Vi oplever det som mindre forstyrrende end et notch, omend hullet på samme måde gør, at du til tider må leve med en sort bjælke i toppen.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler

På alle leder og kanter er det en veldesignet mobil. Der er buet glas for og bag, med aluminium imellem, og man har formået at skabe en tilpas afrundig i siderne, så den er behagelig at holde på. Skærmens buning gør dog, at din hånd kan ramme utilsigtede taster, når tommerfingeren rækkes indover for at skrive.

Kameraerne er placeret i en række på bagsiden. I bunden er der USB C, højttaler og til manges store glæde en jackudgang til hovedtelefoner.

Fingeraftrykslæser er der også, men den sidder i skærmen og er af en særlig ultrasonisk type. Den skal være ekstra sikker, men vi oplevede en del mislykkede login-forsøg. Ansigtsgenkendelsen er til gengæld hurtig og pålidelig.

Mobilen leveres med det nye One UI system, der giver nem og overskuelig styring. Det formår at tilpasse sig din brug af mobilen, uden du behøver at gøre det store.

Se også:  Fold en verden af muligheder ud
Fuld af kræfter

Vi testede +-modellen, som har en stor og forrygende flot 6,4” skærm. Hvis Samsung tidligere har givet den lovlig meget gas med farverne, så er der altså her tale om noget af det mest perfekt afmålte, vi hidtil har set.

Lyden leveres af stereohøjttalere, hvor den ene udgøres af telefonhøjttaleren i toppen. En interessant løsning, omend resultatet er hørt bedre.

Samsung har anvendt sin egen processor og suppleret med 8 GB ram. En model med hele 12 GB er også tilgængelig. Det gør mobilen til den stærkeste Android lige nu. I vores målinger viste den især et forspring på grafikken, hvilket også kom til udtryk i en flydende afvikling af selv de tungeste spil.

Samsung Galaxy S10+
  • Features
  • Skærm
  • Ydelse
  • Kamera
  • Batteri
  • Design
  • Pris
5

Samsung Galaxy S10+

»Det er Samsungs insisteren på at levere det nyeste og absolut bedste helt ned i de mindste detaljer, der gør, at Galaxy S10+ lægger sig et mulehår foran konkurrenterne i det nådeløse kampløb på mobilmarkedet.«

Pris: 7999 kr.
Skærm: 6.4” Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9
Processor: 7nm 64-bit Octa-core
Ram: 8 GB (fås op til 12 GB)
Drev: 128 GB (fås op til 1TB) +microSD
Kamera: 12MP tele + 12MP vidvinkel + 16MP ultravidvinkel, F1.5/F2.4, OIS, 4K / 10MP dualkamera, F1.9, 4K front
Batteri: 4100 mAh, Fast Charge, trådløs, batterideling

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Galaxy
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S