Samsung Galaxy Note8 [TEST]: Galaksens bedste mobil

Samsung Galaxy Note8 [TEST]: Galaksens bedste mobil

Share

Galaxy Note8 byder ikke på de store overraskelser, men takket være en overlegen ydelse og et væld af fine funktioner er det ikke desto mindre den bedste Android-mobil, du kan få lige nu

Man kan ikke fortænke Samsung i at være lidt varsom og holde sig fra de helt store vovestykker. Med sidste års selvantændende Note7, som måtte trækkes helt ud af markedet, er der ikke plads til fejltagelser.

Dem er der dog heldigvis heller ikke mange af i Note8, der er en gennemført god mobil med nogle features, du ikke finder andre steder.

Kompakt kæmpemobil

Designet ligger tæt op ad Galaxy S8, mobilen er dog lidt mere kasseformet, og så er skærmen en anelse større, men knap så buet i siderne. Skærmstørrelsen er oppe på kolosale 6,3”, men trods dette er mobilen faktisk smallere end Apples Plus-mobiler, som har en skærm på 5,5”. Det er ret godt gået.

Se også:  Samsung vil beskytte din smartphone

Knapperne sidder, hvor de plejer, powerknap i højre side, volumenknap i venstre side, og så der blevet plads til en ny knap, dedikeret til den personlige assistent Bixby, under volumenknappen. Fingeraftrykslæseren er placeret på bagsiden, ved siden af pulsmålere og med sikker afstand til de to kameralinser, så du ikke kommer til at dække over dem, når du åbner mobilen.

Som på Galaxy S8 er der også mulighed for at låse mobilen op via ansigtsgenkendelse. Responsen synes en tand bedre, for det er sjældent, den glipper, med mindre der er meget mørkt i lokalet. Vi følte i hvert fald ikke behov for at bruge fingeraftrykslæseren.

Se også:  Samsung QE55Q9F [TEST]: Brugervenligheden er i særklasse

Irisgenkendelse er også en mulighed, men lidt mere omstændeligt, så hvis ikke du vægter den ekstra sikkerhed højt, er ansigtsgenkendelsen vejen at gå.

En pen til forskel

Det der selvfølgelig skal være der, for at det kan være Note-mobil, er S-Pennen, som du hiver ud fra bunden af mobilen.

Del denne