Home » Hovedtelefoner og højttalere » Samsung Galaxy Buds Pro [TEST]: Intelligente earbuds med stor lyd
Samsung Galaxy Buds Pro [TEST]: Intelligente earbuds med stor lyd

Samsung Galaxy Buds Pro [TEST]: Intelligente earbuds med stor lyd

Share

Galaxy Buds Pro er ikke kun fuld af smarte funktioner, de er også de bedst lydende earbuds fra Samsung til dato

Samsung er ikke bange for at vove sig ud på dybt vand, når det gælder deres trådløse earsbuds. De nye Galaxy Buds Pro er en anelse mere konservative i design end de bønneformede (og ganske vellykkede) forgængere, Galaxy Buds Live (læs vores test her), men byder ikke desto mindre på nye ”cutting-edge” funktioner, der skiller dem ud i det efterhånden tætpakkede felt af prissammenlignelige konkurrenter.

Lukker op for lyden når du taler

Galaxy Buds Pro er kort sagt mere intelligente end de fleste. De har ikke blot effektiv aktiv støjreduktion med to niveauer og Ambient Sound, som lukker lyd ind fra omgivelserne. De kan også selv finde ud af at skifte mellem disse tilstande på de rette tidspunkter.

Begynder du eller en anden i nærheden af dig at tale, slåes noise cancelling fra, musikken pauses og der åbnes op for omgivelsernes lyde, så du kan føre en samtale. Du slipper dermed for at tage dine earbuds ud eller fumle med mobilen, når togkonduktøren kommmer forbi for at se billet eller lignende. Er noise cancelling ikke slået til, vil musikken alligevel pause, når der tales. Det fungerer upåklageligt, dog er lyden via headsettets mikrofoner ikke helt så naturlig som vi har oplevet hos visse konkurrenter.

Se også:  Technics EAH-AZ70W [TEST]: Earbuds til den audiofile

Til gengæld er mikrofonerne forsynet med smart teknologi, som isolerer din stemme, dæmper vindstøj og lukker forstyrrende lyde ude, når du taler. Headsettet gør sig derfor godt til opkald og videochat.

Følger hovedets bevægelser

Det gør sig også glimrende til både musik, spil og gaming. Der er kælet for lyden. To separate drivere, her iblandt en stor 11 mm basenhed, giver flot detaljering og stor fylde. Bassen er ikke kun større men også mere veldefineret end vi har oplevet i earbuds fra Samsung før. Ved film får man glæde af 360 graders lyd med Dolby Head Tracking, som gør, at filmens lyd bevæger sig sammen med dit hoved. Det kan give en mere livagtig oplevelse. Ved spil kan man aktivere Spiltilstand, der minimerer forsinkelse i lyden.

Se også:  Jabra klar med "en revolution" indenfor trådløse earbuds

Galaxy Buds Pro fungerer med alle smartphones og tablets, men der er nogle fordele, når der bruger dem med Samsungs egne modeller. Eksempelvis vil de automatisk skifte over på mobilen, hvis der kommer et opkald, når du ser film på din Galaxy-tablet. Når opkaldet er slut vil Buds Pro skifte tilbage til din tablet.

Batteritiden er ikke i top

Æsken er dejlig kompakt og de små vandtætte earbuds sidder godt i ørene. Batteritiden er dog ikke voldsomt stor. Cirka 5 timer, når ANC er slået til og yderligere 20 timer i æsken. Det vil dog være fuldt tilstrækkeligt for de fleste.

Det er lykkes på fineste vis at skabe et headset, der integrerer sig perfekt i Galaxy-universet, men uanset om du er Samsung-ejer eller ej, er der rigtig god grund til at overveje Galaxy Buds Pro.

Pris: 1.699 kroner

 


TAGS
earbuds
Galaxy
helt trådløse hovedtelefoner
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S