Home » Bærbar computer » Samsung Galaxy Book Pro [TEST]: Stærk letvægter skaber bro til mobilen
Samsung Galaxy Book Pro [TEST]: Stærk letvægter skaber bro til mobilen

Samsung Galaxy Book Pro [TEST]: Stærk letvægter skaber bro til mobilen

Share

Samsung Galaxy Pro er blandt verdens letteste bærbare, men den har store kræfter, gode tilslutningsmuligheder og et væld af smarte funktioner, der danner bro mellem mobiltelefon og computer

Sidste år vendte Samsung tilbage til pc-markedet med en serie bærbare, der bød på funktioner som rykkede ved den almindelige forståelse af en bærbar computer. De var innovative og spændende, men også lidt dyre. Læs vores test af dem her:

Samsung Galaxy Book Flex [TEST]: En lille revolution for den bærbare

Samsung Galaxy Book S: Lækker letvægter

Samsung Galaxy Book Ion 13 [TEST]: Mobilvenlig bærbar

Let og velskabt

I år er Samsung klar med en ny serie bærbare, der griber tingene lidt anderledes an. Her er mobilitet, ydelse, produktivitet og ikke mindst god valuta for pengene prioriteret fremfor fikse funktioner.

Med en vægt på kun 870 gram er Galaxy Book Pro den letteste bærbar af sin klasse. Det er en strømlinet og elegant maskine, der glider ligeså nemt ned i tasken som et nummer af “Ud og Se”. Tykkelsen er kun lidt over 11 mm.

Se også:  Guide: Sådan får du pc’en hurtigere i gang

Vi testede 13,3″ modellen, som føles godt afstemt i sine proportioner. Der er fin plads til fuldt tastatur med glimrende bagbelyste taster samt en stor responsiv touchpad nedenfor den brede skærm. Opløsningen er Full HD, hvilket er ganske fornuftig til denne størrelse skærm.

Der er anvendt Amoled-teknologi, som vi kender fra Samsungs smartphones, med lysstyrke, der er høj nok til at du kan bruge computeren både indenfor og udenfor, selv ved højlys dag.

Højttalerne er fintunet af AKG og understøtter Dolby Atmos. For en computer så kompakt som denne er det ret vildt så godt de lyder.

Ligeledes er det imponerende hvor mange porte, der er blevet plads til. Forbindelsesmulighederne inkluderer Thunderbolt 4, USB C, USB 3.2, fuldstørrelse HDMI, microSD-kortlæser og simkort – faktisk alt hvad en moderne bruger kan forlange. Computeren oplades via USB C. Opladning sker ret hurtigt. På en times tid er den fuldt ladt op, og batteritiden er imponerende, med op til 21 timer på en opladning.

Se også:  Samsungs brugerunivers forbinder alle dine enheder - også din Windows-pc

Store kræfter

Vores testmodel var udstyret med en 11. generation Core i7-processor, og den leverer ikke blot bundsolid processorkraft, men også rigtig god grafikydelse, takket Iris X-motoren. Med mindre du arbejder med tunge grafiske opgaver eller spiller krævende spil, får du ikke brug for mere power end denne maskine leverer.

SSD’en er ligeledes hurtig og er med til at skabe en rigtig smidig brugeroplevelse.

Fingeraftrykslæser er indbygget i powerknappen, så det er nemt at logge ind.

Tæt forbundet til mobilen

Det særlige ved Galaxy Book Pro er ligeså meget dens software som dens hardware. Samsung har gjort sig store anstrengelser for at integrere computeren i deres Galaxy-univers. Den kommer med software som vi kender fra Galaxy-mobilerne, eksempelvis Samsung Notes, der gør det muligt at skrive noter og synkroniserer dem på tværs af enheder og Galleri, som kan synkronisere billeder mellem mobil og computer med mulighed for at redigere dem på computeren.

TAGS
Bærbar
galaxy book
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S