Home » Bærbar computer » En bærbar med det hele til stærk pris
En bærbar med det hele til stærk pris

En bærbar med det hele til stærk pris

Share

 Annonce 

Med Samsung Galaxy Book får du en bærbar computer, der klarer alle hverdagens opgaver uanset, om det gælder arbejde, kreativitet, underholdning eller gaming. Skærmen er flot, kræfterne store, og der er et væld af gode funktioner

Vi har efterhånden vænnet os til, at vores arbejdsdag lige så godt kan foregå på kontoret som derhjemme. Derfor er det vigtigt med en bærbar computer, der tillader dig at arbejde uden kompromisser uanset, om du sidder ved køkkenbordet, i toget, på cafeen eller kontoret. Sådan en pc er Samsung Galaxy book.

Se priser og mere info på Samsung Galaxy Book her.

Laptoppen har en stor skærm på 15,6”. Du skal derfor ikke sidde og knibe øjnene sammen for at se, hvad der står på den. Billedet står med fin skarphed, stærk kontrast og flotte farver, og der er samtidig god lysstyrke, så du tydeligt kan se billedet, selv i solskin.

Effektivt arbejdsredskab

Skal du arbejde med skriveopgaver, bliver det hurtigt anstrengende, hvis ikke tastaturet er i orden. I Galaxy Book får du et kvalitetstastatur i fuld størrelse, så du har de bedste forudsætninger for at arbejde med tekst. Desuden er der en stor responsiv touchpad, så det er nemt at navigere på computeren.

Videomøder er blevet en fast del af arbejdsdagen for de fleste. Galaxy Book har kamera og mikrofoner indbygget, specialudviklet til at sikre en ideel oplevelse. Med kameratilstanden Studio står samtaler klart og tydeligt, uden støj i baggrunden, mens billedet optimeres, så du altid ser præsentabel ud.

De bedste forbindelser

Du kan tilkoble stort set hvad som helst til computeren. Galaxy Book er forsynet med USB i både A- og C-format, HDMI, lyd og endda kortlæser i microSD-format, så du hurtigt kan overføre billeder fra et kamera. Du er således helt fri for at bekymre dig om dongles og adaptere. Til trådløs tilkobling er der Bluetooth i nyeste version, så du kan slippe for ledninger, når hovedtelefonerne skal på.

Internetforbindelse kan ske med det hurtige Wi-Fi 6. Der er tilmed mulighed for at gå direkte på det mobile bredbånd. Galaxy Book har nemlig plads til sim-kort. På den måde er du altid koblet på nettet, uden at du skal bikse med mobilen for at danne hotspot.

Tæt forbundet med mobilen

Mobilen er lige så uundværlig som computeren i vores arbejdsliv og dagligdag. De to er nærmest uadskillelige størrelser, som vi bruger sideløbende. Der er derfor behov for at de taler tæt sammen, og således har Samsung forsynet Galaxy Book med en række funktioner, der gør det så nemt som ingenting at overføre eller automatisk synkronisere filer, billeder, kontakter og andet indhold samt skrive mobilbeskeder eller styre telefonen og anvende dens apps direkte via computeren og meget andet.

Dertil kommer en lang række andre smarte Samsung-funktioner som eksempelvis mulighed for at udvide skærmarealet via en tablet, styre det smarte hjem via SmartThings, optimere videomøder samt optage og redigere skærmbilleder.

Kræfter til det hele

Oplevelsen står og falder i sidste ende med ydelsen. En bærbar kan være nok så lækker og veludrustet, men hvis ikke kræfterne er tilstrækkelige til, at du kan drage optimal fordel af alle de fine muligheder, kan det være lige meget.

Heldigvis er der ikke sparet her. Galaxy Book kommer med en hurtig Intel-processor af 11. generation suppleret med en stærk grafikløsning i form af Iris Xe. Der er samtidig 8 GB ram samt en hurtig ssd (på 512 GB), endda med mulighed for at udvide med en ekstra ssd for at få endnu mere lager.

Gearet til gaming

Det betyder, at computeren kører enormt smidigt og har kræfter til stort set alt, inklusive krævende grafiske opgaver som videoredigering mm.

Gaming klarer computeren også uden problemer. Når dagen er ovre, og det er tid til at slappe lidt af, er det blot at fyre op under dit yndlingsspil og måske tilkoble en Xbox-controller, så får du en forrygende oplevelse på Galaxy Book, som udover det flotte og flydende skærmbillede også er i stand til at levere stor lyd fra de indbyggede højttalere.

Nem at have i tasken

En bærbar computer skal selvfølgelig være let at have med. Ellers giver det ikke mening. Selvom Galaxy Book har skærm og masser af funktioner, vejer den ikke mere end halvandet kilo og er så kompakt, at den nemt kan stikkes ned i en mindre skuldertaske. Den oplades med et standard USB-C-kabel, så du behøver blot at have én oplader med dig, hvis du samtidig har en nyere Android-mobil. Opladningen sker hurtigt, og Galaxy Book kan klare sig mere end ti timer på en opladning.

De færreste vil således mangle noget med en computer som Galaxy Book på skrivebordet, og derfor er det også ret imponerende, at den sælges til så lav en pris, som den gør. Galaxy Book fås fra 5999 kroner.

Læs vores test af Samsung Galaxy Book her: 

Samsung Galaxy Book [TEST]: Overdådig bærbar til flot pris


TAGS
annonce
Bærbar computer
galaxy book
promotion
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S