Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy A9 med fire kameraer er i butikkerne nu
Samsung Galaxy A9 med fire kameraer er i butikkerne nu

Samsung Galaxy A9 med fire kameraer er i butikkerne nu

Share

I dag åbner salget af Samsung Galaxy A9, verdens første mobiltelefon med fire bagkameraer. Fredag holder Elgiganten sær-arrangement med special-tilbud på mobilen 

“Galaxy A9 er et godt eksempel på vores vision om at gøre meningsfuld innovation tilgængelig for alle. Vi ser A-serien som en perfekt kombination af det bedste fra vores flagskibstelefoner, men med plads til nye innovationer inden for f.eks. kamerateknik. Det er noget, som vi ved, at mange af vores brugere efterspørger”, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager for Samsung Danmark.

Med et 24MP hovedkamera kan brugeren tage skarpe fotos i både lyse og mørke omgivelser. Scene Optimize-softwaren gør, at kameraet automatisk kan genkende og optimere billedindstillinger afhængigt af, hvad billedets motiv er. Ultra vidvinkel-objektivet gør det muligt at tage professionelle billeder. Dybdelinsen giver frihed til manuelt at indstille skærmdybde og fokus, og med 2x optisk zoom kan brugeren tage detaljerede nærbilleder.

Se også:  Sony Xperia XZ2 Compact [TEST]: God underholdning – kompakte former
Stærke specs

Galaxy A9 bygger videre på det stilrene design fra Samsung med en kurvet bagside i 3D-glas. Telefonen bliver tilgængelig i de tre unikke farver Caviar Black, Bubblegum Pink og Lemonade Blue. For at få mest muligt ud af de fire bagkameraer er Galaxy A9 desuden udrustet med et batteri på 3,800mAh, 128GB intern lagring og op til 512GB med MicroSD. Galaxy A9 tilbyder ligeledes funktioner som såsom Bixby, Samsung Health og Samsung App Pair for at køre to apps samtidigt.

Galaxy A9 har salgsstart i dag, den 26. november, og kommer til at være tilgængelig i Elgiganten samt på Samsungs hjemmeside for det danske marked, med en vejledende pris på 4.499 kroner.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S4 [TEST]: Toptunet tablet til hele familien

I forbindelse med Galaxy A9’s salgsstart afholder Samsung Danmark fredag den 30. november et event i Elgiganten på Strøget i København, hvor der – udover at være specialtilbud til de første 50 – ligeledes vil være mulighed for at vinde en Samsung Galaxy A9.


TAGS
Galaxy
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S