Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse
Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse

Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse

Share

Vi kan sukke efter topmobilerne, men de fleste af os ender med at købe en af de mere prisfornuftige mellemklasse-mobiler, som koster det halve. Det er nu også et kompromis, der er til at leve med, når det drejer som om Samsung A53

Mobilen er mere grov i sine træk end sine dyrere artsfæller, med vejer ikke meget og føles behagelig i hånden. Bagsiden er af plast og skærmen af Gorilla Glass 5. Mobilen er desuden vand- og støvbeskyttet med en IP67-certificering, hvilket er ret flot for denne prisklasse.

Til login tilbyder den både fingeraftrykslæser i skærmen og ansigtsgenkendelse.

Flot skærm

Skærmen er en flot, kontrastrig og lysstærk Super Amoled med FHD+-opløsning og 120 Hz skærmhastighed, dog ikke adaptiv hastighed, så du skal selv justere ned til 60 Hz, hvis du vil spare batteri.

Se også:  Intels nye cpu-generation og fremtiden

Med 5000 mAh er det dog ikke fordi A53 løber tør for strøm lige med det første. Mobilen kan lade ved op til 25W – ikke rasende hurtigt, men helt fint i de fleste situationer.

Fin ydelse

Vores største problem med Samsungs mellemklasse-mobiler har hidtil været ydelsen, men der er ikke meget at sætte en finger på her. A53 er ikke en sprinter og vil næppe tilfredsstille krævende gamere, men til alle almindelige mobilopgaver er der ingen slinger i valsen. Den indbyggede Exynos 1280 har kræfterne der skal til og med 8 GB ram er der heller ikke risiko for flaskehalse, når du kører flere apps på en gang.

Kameraer af høj kvalitet

På fronten er et glimrende 32 MP selfiekamera og på bagsiden ikke mindre end fire kameraer. Især hovedkameraet tager kegler med 64 MP, optisk billedstabilisering og en stor blændeåbning, der sørger for at lukke masser af lys ind. Under de fleste forhold er du sikret skarpe og farvestærke billeder med dette kamera og ligeledes med ultravidvinkelkameraet, der følger fint med på lysstyrke, dog uden helt samme skarphed.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler

Makro- og dybdekameraer er glimrende værktøjer, der tjener deres specifikke formål fint, ligesom også de mange funktioner i kamera-appen udvider mulighederne på hver deres måde. Nogle funktioner går igen fra Samsungs dyrere modeller, eksempelvis optimering af framerates, når der optages video.

Samsung Galaxy A53 fås i flere forskellige farver.

Samsung Galaxy A53 fås i flere forskellige farver.

For 3.399 kroner kan du simpelthen ikke gå galt i byen her. Galaxy A53 er ikke bare en god mellemklasse-mobil, det er ganske enkelt en god mobil, punktum.

Pris: fra 3.399 kroner


TAGS
Galaxy
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S