Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy A33 [TEST]: Den perfekte balance
Samsung Galaxy A33 [TEST]: Den perfekte balance

Samsung Galaxy A33 [TEST]: Den perfekte balance

Share

Samsung mestrer kompromissets kunst til perfektion i denne budgetmobil

Galaxy A33 hører til sådan cirka midt i hierarkiet af Galaxy A-modeller, Samsungs prisfornuftige mellemklasse-serie. Altså en mobil, der i den grad har været udsat for ingeniørernes skarpe sparekniv. Den er dog sluppet ualmindelig godt fra det.

Mobilen er nydeligt designet med en matsort bagside (fås også i andre farver) med indlejret kameramodul og en relativt lille ramme omkring skærmen, der med sine 6,4” giver mobilen en behagelig størrelse. Den er nem at håndtere og ligger godt i hånden.

Bagside og ramme er af plast, hvilket er med til at holde vægten, og med en IP67-certificering er mobilen både vand- og støvtæt. Skærmen er i Gorilla Glass 5, som gør den modstandsdygtig over for slag og ridser.

Flot skærm og god power

Skærmegenskaberne er veldoserede. Man er ikke gået op på 120 Hz som to af de andre i testen, men har holdt sig til fornuftige 90 Hz, hvor man mærker opgraderingen fra en standard 60 Hz-skærm tydeligt, men uden at den sluger så meget batteri som en 120 Hz-skærm.

Se også:  Apple iPhone 14 [TEST]: Den rette iPhone for de fleste

Det er en lysstærk Super Amoled-skærm med flotte farver, og den suppleres af anstændige højttalere, som gør sig okay til YouTube-videoer.

Samsung har anvendt en af sine egne processorer, kombineret med 6 GB ram, og det udmønter sig i en rigtig glimrende ydelse. Her er overskud til mere end blot det basale. Lidt gaming og medieredigering er ikke udelukket. Det store batteri leverer strøm til et par dage, og mobilen er relativt hurtig ladet op.

Alsidigt kamera

De gode kræfter kommer også til gavn, når du skyder fotos. Samsung har drysset rundhåndet ud af smarte fotofunktioner fra dyrere Galaxy-modeller.

Det gælder eksempelvis Tag Ét, der med et enkelt klik giver en stribe billeder og videoer, som udnytter kameraets forskellige linser og effekter. Der er også en glimrende Portræt-funktion, nat-tilstand, superslowmotion og meget andet.

Se også:  Sony Xperia 5 III [TEST]: Stærk teknologi i letvægtsmobil

De smarte funktioner bakkes op af solid kamerateknologi. Der er anvendt lysstærke kvalitetssensorer, og der er optisk billedstabilisering i hovedkameraet, som skyder op til 48 MP.

Det lyder ikke så prangende som Xiaomis 108 MP, men Samsung-kameraet får mere ud af de pixels, der er. Den grundlæggende billedkvalitet er en anelse højere, med bedre kontrast og farver.

Der er også vidvinkel, makro, dybdekamera samt et fint 13 MP selfiekamera. Paletten af fotomuligheder er derfor enorm.

Galaxy A33 har desuden testens mest brugervenlige og funktionsrige implementering af Android-systemer. Det er med andre ord en mobil, som over hele linjen byder på en glimrende oplevelse, og som her snupper titlen som testvinder.


TAGS
billig mobil
Samsung Galaxy
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S