Home » Skærm » Samsung Flip [TEST]: Genial multiskærm til mødelokalet
Samsung Flip [TEST]: Genial multiskærm til mødelokalet

Samsung Flip [TEST]: Genial multiskærm til mødelokalet

Share

Tegn, skriv, vis præsentationer og send hvad som helst op på den smarte Samsung Flip, som kan gøre underværker for dit mødelokale

Vi har været igennem adskillige løsninger i vores mødelokale her på forlaget. Projektorer i loftet, store alt-i-en-computere og meget andet. Men altid har der lige været lidt teknisk bøvl, man kunne stresse over, inden mødet skulle starte. Hvordan får vi vores præsentationer overført, hvordan kan gæsten koble sine enheder på osv.

Med Samsung Flip i mødelokalet forduftede besværet, mens mulighederne for at lave spændende præsentationer og være kreativ fik et gevaldigt boost.

Fleksibel og brugervenlig

Flip består af en 55” LCD-skærm med 4K-opløsning, monteret i et stativ, som giver mulighed for at højdejustere skærmen samt vende den vandret, lodret og alt derimellem. Skærmbilledet tilpasser sig den vej, du vender det.
Der en bakke til laptops og lignende under skærmen, og der er hjul på stativet, så du nemt kan flytte skærmen rundt. Flip er som udgangspunkt altid tændt og går fra dvaletilstand til fuldt aktiv på et splitsekund. Vip skærmen eller tag pennen op, så er den klar.

Der medfølger et par træpenne til at tegne på skærmen, men i virkeligheden kan du bruge stort set hvad som helst. Vil du viske ud igen, bruger du bare håndfladen.

Op til fire personer kan tegne på skærmen samtidig. Input-responsen er forrygende. Der er ingen forsinkelse, og dine streger står helt jævnt. Du kan nemt skifte farve, tykkelse og skrifttype, og der er mulighed for at vælge, om baggrunden skal være hvid eller sort. Du kan tilføje et uendeligt antal sider blot ved at bladre på skærmen, og i bunden kan du nemt navigere mellem dem.

Se også:  Samsung QE65Q90RAT [TEST]: Spækket med ny teknologi
Send alt til skærmen

Når Flip er tilkoblet kontorets netværk, er det utrolig nemt at forbinde en computer trådløst. Den skal blot være tilsluttet samme netværk, så kan du klikke ”Connect” i Windows-docken og vælge Flip. Alt indhold spejles, og det er muligt at navigere direkte i det via touchskærmen på Flip.

Smartphones og tablets kan også forbindes, men det fungerer nemmest med Samsungs egne. Her skal du blot aktivere Smart View-funktionen og vælge ”Flip”, så er der hul igennem. Også andre Android-enheder af nyere dato kan spejle indholdet trådløst, dog er styringen fra Flip ikke nødvendigvis understøttet. Så må du navigere fra den mobile enhed i stedet.

Enheder kan også tilsluttes via HDMI, og der er USB, så du kan indsætte lagermedier og overføre indhold den vej. Du kan desuden koble Flip på et netværksdrev, så der er direkte adgang til firmaets filer.

Flip kan åbne filer fra eksempelvis Word og Powerpoint samt almindelige billedtyper og video. Med et enkelt klik på et ikon kan du lave screenshots og ”klistre” dem op på dit board sammen med dit andet indhold.

Se også:  Samsung lancerer digital parterapi
Del indhold i et snuptag

Der er også mulighed for at gemme indhold internt på Flip. Har du eksempelvis stået og tegnet i timevis eller nået frem til geniale skitser i samarbejde med dine kolleger, er det rart at kunne gemme skærmbillederne præcis, som de er. Det klares nemt, og det lagrede indhold vises i en simpel og overskuelig oversigt med forhåndsvisninger. Er der tale om følsomt indhold, kan man sikre det med en kode, så uvedkommende ikke kan åbne det.

Indholdet kan også sendes videre til dig selv og andre mødedeltagere enten via skærmdeling eller e-mail. Du kan også tilkoble en printer og udskrive det. Alternativt kan du skabe adgang til et cloud-drev for at gemme det i skyen.

En god investering

Flip er bygget op omkring et simpelt Tizen-baseret styresystem og er utrolig nem at betjene. Der er de funktioner, man skal bruge lige ved hånden og ikke mere. Resten er gemt væk under indstillinger, så du ikke skal tænke på dem, med mindre du vil ændre grundlæggende konfigurationer.

Vi fik kyndig hjælp til den fysiske opsætning, men den vil relativt nemt kunne klares, i hvert fald hvis man er et par stykker.
Prisen synes ganske rimelig i betragtning af skærmens kvalitet og de features, den tilbyder. For det besvær, den kan spare dig for, og de muligheder, den åbner op for, kan pengene være rigtig godt givet ud.


Samsung Flip
  • Skærmkvalitet
  • Funktionalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Samsung Flip

Hvad end du må have haft af be-svær med teknikken i mødelokalet, så er der en god chance for, at Flip eliminerer dem en gang for alle. Samtidig får du et fleksibelt redskab, der kan sætte gang i kreativiteten hos dig selv og dine kolleger.

Nøgletal
Pris: 14.700 kr.
Skærm: 55”, LCD, 3840 x 2160p, touch
Tilslutninger: HDMI, 2x USB, RS232,
RJ45 In, Wi-Fi

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Samsung Clear View Flip Cover (Galaxy S8)
TAGS
Samsung
smartboard

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S