Samsung Chronos 7

Samsung Chronos 7

Share

Når man er oppe i det her prisleje, må man forvente noget ekstra. Det giver Samsung også med sin nye Chronos 7. Her er en bærbar, der befinder sig i en helt anden liga, såvel hardwaremæssigt, som hvad angår design og smarte løsninger.

Der er ret beset ikke så voldsomt mange flere features i form af tilslutninger og lignende, men den slanke bærbare, der kun er 23,9 mm, har eksempelvis et slot-in-dvd-drev. Men hvad der overbeviser, er det flotte enkle design, hvor blandt andet skærmrammen er ekstra tynd. Skærmopløsningen er her på 1.600×900 pix-els, det er ikke en glareskærm, men den fremstår lysstærk og meget klar. Virkelig flot skærm.

Se også:  Fejlen i de selvantændende Samsung-mobiler er fundet

Designet er en fryd med det flade udtryk, og tastaturet, der har god plads mellem tasterne, er todelt. Nederste del er klar og kan baggrundsbelyses i forskellige lysstyrker.

Tastaturet er lidt blødt, men samtidig med god kontrol. Touchpad’en er kæmpestor med integreret museklik og skøn, dog kan man af og til uønsket komme til at markere ting. Chronos 7 booter på 24,3 sekunder, kun en anden deltager kan være med her. I hverdagsbrug føles den bærbare også responsiv, og der er i det hele taget tale om en stærk bærbar på alle områder.

Det er ikke en decideret gamingcomputer, men Radeon HD 6750M-grafikkortet er det bedste, på nær hos de to gaming-pc’er her i testen. Noget andet er, at Chronos 7 er meget stille og ikke bliver særligt varm.

Se også:  Sådan bliver Samsung Galaxy S8

Batterilevetiden er også imponerende med næsten to timer i ’Klassisk’-testen og otte timer i ’Læs’-testen. Læg dertil den smarte software-launcher, man selv har fuldt styr på, om skal vises eller ej, og det er svært ikke at blive imponeret.

Chronos 7
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris

Alt om DATA siger

Med Chronos 7 er der åbnet for alle lækkerierne. Hurtig og velkonstrueret bærbar med rigtig god brugervenlighed. Den er støjsvag og klarer det meste. Oven i købet er batterilevetiden ganske flot.

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Pure Chronos CD Series 2 priser
Del denne