Home » Bærbar computer » Nu kommer Samsung med en Chromebook i Danmark
Nu kommer Samsung med en Chromebook i Danmark

Nu kommer Samsung med en Chromebook i Danmark

Share

Samsungs bærbare computer Chromebook 4 bliver nu lanceret på det danske marked. Chromebook 4 er en del af Galaxy Book S-serien, som er Samsungs nye satsning på bærbare computere på det nordiske marked

Samsung er for alvor på vej tilbage på det danske computermarked. For nylig kom Windows-pc’erne, Galaxy Book, ud til de danske forbrugere, og i dag annoncerer Samsung, at der også kommer en Chromebook.

Samsung Chromebook 4 angives af at have høj ydeevne, stilfuldt design og lang batteritid pakket ind i et slankt format, der kun vejer lidt over et kilo. Og prisen er da også attraktiv. 2500 kr. koster nyheden, når den kommer ud på hylderne i begyndelsen af august.

“Vi er glade for at udvide vores sortiment af bærbare computere med Chromebook 4 på det danske marked. I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger – de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov uanset, om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Vejer under 2 kilo

Samsung Chromebook 4 har en skærm på 11,6” og en vægt på kun 1,18 kg. Samsung Chromebook opfylder Military Standard MIL-STD-810G, hvilket betyder, at den tåler ekstreme temperaturer, støv og stød. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 tåle at komme med i skoletasken eller en tur med ud i parken. Chromebook 4 har en angivet batteritid på 12,5 timer.

Lagret er en 32 GB eMMC-chip. Der er 4 GB hukommelse og en Intel Celeron-processor, N4000. Computeren har også en USB-C-port. Det giver hastigheder på op til 5 GB pr. sekund.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S