Home » Internet » Saml alle de sjove videoer på nettet
Saml alle de sjove videoer på nettet

Saml alle de sjove videoer på nettet

Share

Sådan holder du styr på dine internetvideoer og deler dem med vennerne

Ups, hvor blev den nu af – den vanvittigt morsomme video du så på Youtube for et halvt år siden? Ja, sådan sker det jo indimellem, at et af nettets mange guldkorn forsvinder ud af dine bogmærker og e-mails, selvom de egentlig er værd at gemme på og dele med andre.

Der findes suveræne link-tjenester, som Del.icio.us og Xmarks, som holder dine bogmærker online og synkroniserede, men nu findes der også deciderede video-tjenester, som kan holde styr på alle dine yndlingsfilmklip og samtidig fremvise dem på dit helt eget videosite eller indbygge dem på din egen blog, Facebook- eller Myspace-profil.

Har du brug for det, så prøv at tjekke Embedr og Vodpod ud. Det fungerer meget simpelt ved, at du opretter en profil, hvormed du kan begynde at samle videoer i forskellige afspilningslister opbygget efter temaer eller ingenting. Enten tilføjer du videoer ved at kopiere linket til en bestemt video direkte ind i på en af dine lister, eller du kan oprette en liste automatisk ud fra bestemte søgeord, som ”Green Day”, ”Clint Eastwood” eller ”Windsurfing”.

Se også:  Mængden af ting på nettet er truende – men redningen er nær

De tilføjede videoer vises nu frem i et lækkert bladre-layout (hvem sagde iPhone-inspireret?), hvor det er nemt at klikke sig frem og tilbage i listen med op til de 100 videoer, som en Embedr-liste maksimalt kan rumme. Det fine, overskuelige layout og fleksibiliteten er det unikke ved Embedr og Vodpod.

[pt id=’2003172′ size=’large’ link=’file’]

 

[pt id=’2003174′ size=’large’ link=’file’]

 

Har du en Youtube-profil, kan du godt både uploade og samle dine favoritvideoer her. Men med Embedr og Vodpod kan også videoer fra andre store videotjenester, som Vimeo, Veoh, DailyMotion, Google Video, Blip.tv, MetaCafe – og selvfølgelig Youtube – tilføjes.

Faktisk kan Embedr og Vodpod rumme indhold fra alle de videotjenester på nettet, der koder indholdet i filtypen Flash, og som samtidig tilbyder brugerne en såkaldt embed-kode, som kan bruges til at integrere videoen på andre sites. Og de findes i hundredvis.

Se også:  Elon Musk slutter grise til internettet

Vil du dele en bestemt liste med videoer med andre, kan du enten sende et link til samlingen eller vælge at lave en widget, der er en lille afspiller, som kan integreres på din egen blog, hjemmeside eller endda på din Facebook-profil. Embedr kan altså både bruges til at gemme alle dine yndlingsvideoer og til at dele dem med vennerne.

www.embedr.com
www.vodpod.com

[pt id=’2003173′ size=’large’ link=’file’]

 

[pt id=’2003175′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
delicious
embedr
Guide
Internet
Tips og trick
vodpod
xmarks
YouTube

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S