Home » Promotion » Saml din gæld hos én udbyder og spar penge
Saml din gæld hos én udbyder og spar penge

Saml din gæld hos én udbyder og spar penge

Share

 Annonce 

Samlelån er det sidste nye i måden, du kan låne penge på. Hvis du er ved at drukne i lån hos mange udbydere, har du nu muligheden for at samle dine lån hos én udbyder for på den måde at spare penge. Du slipper for ekstra gebyrer og bekymringer, som er forbundet med at have flere end ét lån. Læs mere her og bliv meget klogere på, hvad samlelån er for noget, og hvad det kan gøre for dig og din privatøkonomi.

Føler du, at du at dine lånebeslutninger har taget overhånd med lån hos flere forskellige udbydere? Savner du en måde, du kan overskue din privatøkonomi igen? Så kan du overveje et samlelån. Her har du mulighed for at samle dine lån hos en udbyder. På den måde undgår du alle de gebyrer og bekymringer, der som oftest følger med.

Måske tænker du: Samle lån et sted? Hvordan virker det helt konkret? Det virker på den måde, at den låneudbyder, du ansøger til, vil betale dine lån for dig. Som en støvsuger vil låneudbyderen betale alle lån og samle dem i en dynge, som du så betaler af på til denne låneudbyder. Pludselig virker hverdagen langt mere overskuelig, og du får flere penge mellem hænderne til at gøre, hvad du har lyst til.

Spar penge i hverdagen

Der kan være mange grunde til, du har været ude og låne penge. Det er der ingen, der skal blande sig i. Til gengæld er der tilsvarende mange måder, du kan spare penge i hverdagen på. Hvis du nogensinde har haft problemer med at betale af på dine lån, så er alle gode råd pludselig ikke så dyre længere.

Har du eksempelvis mere end én streamingtjeneste derhjemme? Der kan snildt ryge en hundredelap pr. streamingtjeneste, og selvom I i jeres familie kan være mange til at dele det, kan I jo overveje, om det er alle pengene værd. Det er i hvert fald op over 1.000 kroner om året, der går til hver streamingtjeneste, og derfor kan I jo starte med at overveje, om I har behov for mere end den ene.

I kan også lave en madplan. Noget af det, vi bruger flest penge på, er at få noget at spise. Det er så simpelt, som det lyder. Og hvis maden skal være fyldt med næring, så bliver den også lidt dyrere. Derhjemme kan I lave en madplan, der giver jer muligheder for at planlægge ned til mindste detalje, hvad der skal spises og hvornår.

Hvis I samtidig kan købe de madvarer, som bliver sat ned, fordi de skal spises inden for kort tid, så kan I næsten halvere madforbruget. Hvis I er en stor familie, kan det svarer til måske tusind kroner om måneden. Det er over 10.000 kroner om året! I jeres budget kan I lave en oversigt over, hvilke madvarer der koster jer flest penge. Så kan I sætte ind, der hvor I har mest ondt i økonomien.

Find det rette lån

Samlelån er selvfølgelig ikke en redningskrans, hvis økonomien er helt ad Pommern til. Men den kan måske hjælpe jer på vej ud af de dårlige vaner, så økonomien kommer på ret kurs igen. Hellere at det går den rigtige vej frem for den forkerte vej. I samlelånsoversigten kan I finde det lån, som I mener, passer bedst til jeres økonomi. Så kan I hurtigt få sendt en ansøgning afsted, og mon ikke den bliver godkendt?

Når I samler jeres lån et sted, så tag en ordentlig snak om, hvad jeres lånebehov reelt er. Uanset hvilket formål man låner penge til, om det er kviklån, forbrugslån, billån, huslån, sms-lån, virksomhedslån og samlelån, så skal man være opmærksom på, at det er penge, der skal betales tilbage igen.

Derfor kan I sammen tage en snak om, hvad der er bedst for jeres økonomi. Et godt råd er aldrig at gå ud til der, hvor man ikke længere kan bunde. Og hvis I tager hinanden med på råd, så er I godt på vej. To hjerner tænker bedre end én. Hvis I beslutter jer for at samle jeres lån, så find ud af, hvad der ryger ind og ud på kontoen hver måned, så I kan låne penge med god samvittighed.

Så snart I får lidt flere penge på kontoen med et samlelån, kan I jo også overveje, om I gerne vil spare pengene sammen til noget. Måske kan lånet betales hurtigere af, eller også skal det gå til jeres helt egen fornøjelse.

Hvis I har siddet i lån længe, så må det også være en rigtig dejlig følelse at kunne fornøje sig lidt. Måske et restaurantbesøg, en tur i Legoland eller noget helt tredje. Penge er bare lig med lidt flere muligheder, og derfor kan I overveje et samlelån allerede i dag.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S