Salg af stemmestyret elektronik eksploderer

Salg af stemmestyret elektronik eksploderer

Share

Stemmestyring er ved at indtage vores dagligdag. Samtidig er vi nået til et punkt, hvor størstedelen af nye høretelefoner er trådløse, og sammenfiltrede ledninger hører fortiden til. Det viser rapporten Adobe Digital Insights, der er offentliggjort i forbindelse med dette års CES

Hvor man hidtil har været vant til at bruge fingrene til at styre sin elektronik, er det i dag stemmen, der tager over. Salget af stemmestyret forbrugerelektronik – voice-assistants – er vokset markant det seneste år.

· Salget af stemmestyret forbrugerelektronik er vokset med 103 pct. på det amerikanske marked på et enkelt år.
· Mere end halvdelen af de adspurgte, der ejer en stemmestyret assistent, bruger den hver eneste dag.
· 72 pct. af brugerne vurderer, at stemme-genkendelsen i deres stemmeassistenter fungerer godt.

Se også:  Nu kommer de intelligente tv'er

”I dag behøver vi ikke længere en skærm for at interagere med vores teknologi. Den stemmestyrede teknologi har udviklet sig meget, og i de næste år kommer der flere og flere stemmestyrede produkter på markedet. Virksomheder er også begyndt at integrere stemmestyrede funktionaliteter i deres eksisterende produkter. Jeg forventer, at flere forbrugere vil stifte bekendtskab med stemmeassistenter i 2018 – også på det danske marked,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

En ny æra af høretelefoner – uden knuder

De fleste kan nok nikke genkendende til at skulle vikle et par høretelefoner fri fra sammenfiltrede ledninger inden brug. Men det kan snart være fortid, for markedet for trådløse høretelefoner vokser hastigt.
Faktisk er de trådløse høretelefoner nu så populære, at salget af dem har oversteget salget af de traditionelle høretelefoner med ledninger.

Se også:  Sonos One [TEST]: Kendt højttaler med Amazon-understøttelse

Om undersøgelsen:
ADI’s analyse er baseret på anonymiseret data fra 55 mia. besøg til mere end 250 detailhandlere i USA. Desuden har ADI en survey blandt 1.000 amerikanske forbrugere.

Del denne